Putinův mluvčí se ženil a je z toho poprask! Kde vzal hodinky za 15 milionů?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Putinův mluvčí se ženil a je z toho poprask! Kde vzal hodinky za 15 milionů?!

Pro Navkovou to byla už druhá svatba, pro ženicha Dmitrije Peskova třetí.
Pro Navkovou to byla už druhá svatba, pro ženicha Dmitrije Peskova třetí. (Foto: ara)

V Rusku žije 23 % občanů v nouzi a 17 % pod oficiální hranicí chudoby. Není divu, že celé východní impérium pobouřila svým okázalým luxusem svatba Dmitrije Peskova (47), jenž léta slouží jako mluvčí prezidentu Vladimiru Putinovi (62).

Těžko mu kdo může vyčítat, že okouzlil krásnou ženu, olympijskou vítězku v krasobruslení Taťjanu Navkovou (40). Trnem v oku celému Rusku se ale po veselce v Soči staly hodinky Richard Mille 52-01 v ceně přes 15 milionů korun! Peskov přitom vlastní další nejméně jedny nesmírně drahé hodinky, které se obvykle dodávají v páru s automobily Ferrari.

Jak si to může dovolit, když roční příjem kremelského mluvčího je 3,5 milionu korun? A navíc musí Peskov podle rozhodnutí soudu třetinu svých příjmů odevzdávat předchozí ženě na alimentech?! Dar! Peskov se brání, že drahé hodinky byly svatebním darem od novomanželky.

To má ale háček: Bývalá krasobruslařka si v televizi před měsícem veřejně postěžovala, jak se v Rusku vyřazeným sportovcům bídně žije a že nemá ani na složenky za komunální služby. „Umíte si představit, že Peskov nejí a nepije, ale jen si kupuje hodinky? Já ne! Zase máme co do činění s nezákonným obohacováním – a to je zločin!“ vzkázal do Kremlu opoziční předák Alexej Navalnyj.



Autor:  so

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.