Evropa zčerná! Miloš Zeman (70) potvrdil předpověď ze záhrobí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Evropa zčerná! Miloš Zeman (70) potvrdil předpověď ze záhrobí!

Všichni utečenci budou žít v Balkové.
Všichni utečenci budou žít v Balkové. (Foto Aha!: Zbyněk Schnapka)

Prezident republiky si při svých vyjádřeních servítky rozhodně nebere a nejinak tomu bylo i v momentě, kdy se vyjadřoval k tématu uprchlíků.

"Aniž bych prozrazoval své zdroje, i někteří členové české vlády mají obavy, že je to pouze začátek procesu, který může vést k desetinásobkům, možná až stonásobkům toho prvního čísla," nechala se hlava státu slyšet v pořadu Blesku S prezidentem v Lánech, když narážela na původní číslo necelých dvou tisíců běženců, jež má Česko přijmout. V podstatě tak souzní s děsivou prognózou, kterou pronesl nebožtík Muammar Kaddáfí (†69). Ten totiž už dávno vyzýval Evropu, ať mu co nejdříve na konto pošlou miliony eur, že s těmi penězmi zamezí útěkům.  "Jinak, by se Evropa mohla proměnit v Afriku, mohla by zčernat," varoval tehdy lybijský diktátor.

Přečtěte si
zamlzena
31. 10. 2016 • 10:33

Doba osobností a vůdců skončila, proto nastal nepořádek. Asi to tak ale i má být. Vše má přeci nějaký konec, aby nastal nový začátek.

-bello-
6. 8. 2015 • 01:05

mekanik láááásko, konečně

-bello-
6. 8. 2015 • 01:03

ivo adlere, omyl č. 1 - tvoje povídání vypadá, že nemáš o Kjótu ani ánunk , a to ani explicitně nevyjádřeném ani jinak .... Co US došlo a na čí nátlak imise řeší nedošlo tobě. Explicitně si ujasni emise x imise . Celkově si to po sobě přečti znova..Pro mě jeto vata, vata , vata Omyl č. 2 - čtu jen to: A) co mě poučí , naučí atd. Kvalitně poučí ! a to čtu převážně a pořád co mě pobaví , což je ( nikoli prioritně a majoritně ) nýbrž marginálně např. diskuze na AHA ) Omyl č. 3, nedočetla jsem tvůj článek proto, ne že se mi nelíbí ( jo nelíbí ) , ale protože jsem pochopila ihned, že mi to nic nedá. A to je pro mě určující.Tvůj blog (alespoň mně) nic nenabízí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.