Ordinace v růžové zahradě: Tajné změny! Šinkorová, Rychlý... Ještě jim to neřekli. Vyhodí je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ordinace v růžové zahradě: Tajné změny! Šinkorová, Rychlý... Ještě jim to neřekli. Vyhodí je?

Daniela Šinkorová a Petr Rychlý
Daniela Šinkorová a Petr Rychlý (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – V největším utajení a ve velmi úzkém okruhu lidí se na Nově právě připravují velké změny v současnosti nejsledovanějším seriálu Ordinace v růžové zahradě.

V největším utajení a ve velmi úzkém okruhu lidí se na Nově právě připravují velké změny v současnosti nejsledovanějším seriálu Ordinace v růžové zahradě. A jde o změny zásadní! V nové řadě seriálu by totiž o místa mohly přijít všechny velké hvězdy seriálu v čele s Danielou Šinkorovou (34), Petrem Rychlým (41) a Ladislavem Potměšilem (61)! Místo na gynekologii se má totiž nová Ordinace odehrávat na plastické chirurgii! Přežijí televizní diváci takovou změnu ve svém milovaném seriálu?

Tento týden se na Barrandově uskutečnila schůzka scenáristů a dramaturgů seriálu Ordinace v růžové zahradě s generálním ředitelem Petrem Dvořákem. Tomu byly představeny změny, které by měl seriál prodělat v nové řadě, která se na Nově právě připravuje. „Prostředí gynekologické ordinace je už vyčerpané. Proto by se nová Ordinace měla přesunout na plastickou chirurgii. To by samozřejmě znamenalo velkou řadu personálních změn v seriálu,“ prozradil nám jeden z účastníků schůzky. Herecké hvězdy o připravovaných změnách přitom nemají ani potuchy. „Vůbec nic nevím. Nikdo mě o žádných změnách zatím nic neřekl,“ řekl deníku Aha! překvapený Petr Rychlý. „Samozřejmě že se o práci bojím. Uvidíme, jak to všechno dopadne,“ dodal herec, který v Ordinaci exceluje jako doktor Čestmír Mázl. Právě on patří k těm, koho by televizní diváci v seriálu postrádali nejvíc.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.