Kdo zdědí půl miliardy po dceři Whitney Houston? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kdo zdědí půl miliardy po dceři Whitney Houston?

Bobbi dědila po mámě, po ní samotné teď budou dědit další příbuzní.
Bobbi dědila po mámě, po ní samotné teď budou dědit další příbuzní. (Foto ČTK, Fox News)

Pohádkových 20 milionů dolarů, tedy necelou půlmiliardu korun, odkázala své dceři zpěvačka Whitney Houston (†48). Jenže Bobbi Kristina (†22) umřela, aniž by si štědrého dědictví užila. Kdo teď bude mít nárok na tu obří sumu?!

Bobbi za svého života dostala jen část peněz, k jednadvacátým narozeninám jí z nich totiž na účet přistálo 10 procent (2 miliony dolarů, cca. 48,9 mil. Kč). Zbytek sumy měla začínající zpěvačka, která v neděli zemřela po půlroce v kómatu, dostat jako dárek k pětadvacetinám...

Mezi pozůstalými po Bobbi se však válka o 18 milionů dolarů (necelých 450 milionů Kč) nejspíš nestrhne. Whitney totiž ve své závěti jasně označila i další následné dědice. Těmi jsou její matka Cissy Houston (81, pro Bobbi babička) a její dva bratři Michael a Gary (pro Bobbi strýčkové).

Ve smlouvě je jmenován i exmanžel Whitney Bobby Brown (46), avšak jen v pracovní verzi, která byla sepsána ještě před jejich rozvodem v roce 2007. Podle právníků tak muž, který svou ženu často bil a zásoboval drogami, nebude mít na žádné peníze nárok. A stejně tak nedostane ani floka Bobbiin přítel, průšvihář Nick Gordon (25), kterého policie podezřívá, že Bobbi mlátil a měl prsty i v její smrti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.