Opilecké orgie Chalupářů na chatě režiséra Filipa: Menšík močil přímo na koberec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opilecké orgie Chalupářů na chatě režiséra Filipa: Menšík močil přímo na koberec!

Natáčení byla jedna velká jízda!
Natáčení byla jedna velká jízda! (Foto: ara)

Ostuda jako hrom! Tu si uřízl Vladimír Menšík (†58) před hereckými kolegy a manželkou Františka Filipa (84). Na večírku na režisérově chalupě se během natáčení seriálu tak zřídil, že přede všemi močil v obýváku.  Letos to bude 40 let!

Alkohol uvolňuje zábrany, ale nesmí se to s ním přehnat. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil i režisér Filip. „Jeden filmovací den připadl na 21. srpna. A všichni herci dostali chuť... měli sucho v ústech. Jenže tenkrát byly všechny hospody zavřené. Musely, protože byl strach, že to dá lidem příležitost se sejít ve veřejném lokále a že by mohla vzniknout nepřístojná atmosféra,“ zavzpomínal Filip na to, jak začal nejdivočejší mejdan během natáčení ve Višňové. Přece jen, spláchnout pachuť z vpádu sovětských vojsk do tehdejšího Československa, měl kdekdo a herce nevyjímaje... „Když jsem viděl ty hochy, teda hochy, kamarády, jako byli Sovák, Menšík, Zázvorková a další, kteří mě lákali, ať s nimi někam zajdu... věděl jsem, že to je o držku. Poněvadž, jak se tahle korporativně půjde do hospody, dáme si sklenku, že by to mohlo udělat průser. Tak jsem z nouze navrhl, že zastavíme u mě na chalupě na Sázavě, celá ta parta, páč jsme jeli přes,“ prozradil režisér Aha! s tím, že dům před čtyřmi roky prodal.

Čihák v rauši
„Menšík to ale trochu přehnal, byl úplně hotový a místo, aby si odskočil, tak nám udělal v místnosti takový malý vodopád,“ práskl režisér na představitele Tondy Čiháka, který při vykonávání potřeby stál na stole. „Moje žena, chudák, byla zrovna v Praze, kde jí dělali něco se zubama, vrátila se, a tam to už pořádně žilo. Strašný. Žena to dodnes těžce nese,“ dodal Filip. Na večírek nemůže zapomenout ani Gabriela Vránová (75). „Láďa, jak byl rozjetý, tak to tam... dodělal,“ popsala divoký mejdan představitelka Aničky Čihákové. „Chudák můj drahý František nemohl, když nás tam zval, tušit, že přijede jeho paní. Ona se zjevila trošku nečekaně a Láďa, ten už byl v takovém rauši...“ zavzpomínala Vránová.

Okno jako hrom!
Menšík se na večírku u režiséra tak zlinkoval, že měl okno. „Druhý den mi volal a ptal se: Gábi, co jsem tam dělal? Tak jsem mu řekla, jak byl hrozný, a že musí koupit kytku, bonboniéru a zajít tam a omluvit se,“ zavzpomínala na Menšíka Vránová.



Přečtěte si
ivoadler
27. 7. 2015 • 15:33

Nemohl bys uvést nějaké konkrétní informace? Abysme viděli, že nekecáš.

ebati
27. 7. 2015 • 14:29

Tvůj tatík byl evidentně jedním z nich, když máš tak přesné informace. To se máš čím chlubit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.