Režisér František Filip o problémech při natáčení Chalupářů: Všichni cítili, v jakém jsme srabu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Režisér František Filip o problémech při natáčení Chalupářů: Všichni cítili, v jakém jsme srabu!

Hned v úvodu přiznává, že po přečtení scénáře se styděl, že bude seriál režírovat: „Nebylo to o ničem, jen kecy, které se odehrávají v JZD!“ Nakonec mu ale došlo, že v případě dobrého obsazení, by se nakonec seriál mohl zalíbit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

majojo
25. 06. 2015 19:57

Nic ve zlém, pan režisér Filip odvedl v mnoha případech skvělou práci, ale mohl by trošku mlčet? On neměl zaracha a režíroval furt pryč. Dokonce byl ochoten režírovat i takovou prorežimní srágoru, jako jsou Chalupáři. Ovšem tím obsazením z toho vybruslil docela eelgantně.

lahny
25. 06. 2015 12:10

Je zajímavé, že všichni modří ptáci vyskakují, že seriály a filmy z let socialismu jsou poplatné době a přesto je všechny televize donekonečna opakují (jak se tenkrát Železný na Nově dušoval, že "MAJORA ZEMANA" NIKDY!!!!, že je to komunistický seriál a v této době ho protočily už všechny televize). Pročpak neopakují hry Havla, když byl přece zakázaný a jeho hry také (je natočená Audience a Zahradní slavnost). Nebude to tím, že na jeho hry se NEDÁ koukat a jelikož televize koukají na sledovanost a na tyto hry by nikdo nekoukal (a tudíž by nebyl ani příjem z reklam), tak se všechny televize BOJÍ zařadit tyto bláboly do svých programů?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.