Tohle si Bartošová (†48) nezasloužila: Rozkopali pomník Ivety! Jak v tom figuruje Rychtář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle si Bartošová (†48) nezasloužila: Rozkopali pomník Ivety! Jak v tom figuruje Rychtář?

Poničili Ivetin kříž!
Poničili Ivetin kříž! (Foto Aha!: Petr Novotný, Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Ohromná bolest a vztek! To teď prožívá vdovec po Ivetě Bartošové (†48). Neznámí vandalové zničili a rozkopali pomník u železniční tratě, který Josef Rychtář (57) postavil vlastníma rukama jako vzpomínku na tragicky zesnulou zpěvačku.

Z pomníku, který je v pražské Uhříněvsi u železničního přejezdu téměř na dohled místa, kde se Bartošová rozhodla 29. dubna 2014 ukončit svůj život pod koly vlaku, zbylo torzo. Vandalové z něj v úterý v podvečerních hodinách urazili mramorové srdce s iniciálami zpěvačky a poničili porcelánové andělíčky od fanoušků. „Muselo jich být hned několik, protože jeden člověk by to tak nezničil,“ prozradil deníku Aha! zdroj, který si nepřál být jmenován. „Mramorové srdce ještě zvládli ukopnout a válelo se na zemi vedle kříže,“ dodal s tím, že hned druhý den si vdovec kus mramoru odvezl domů do Říčan.

Jeho srdce při tom muselo krvácet. O pomník u přejezdu dlouho bojoval. Chtěl, aby zpěvačka měla důstojnou pietu u místa, kde vyhasl její život. To, že pomník půl roku smrti Bartošové mohl nakonec postavit, bylo velké vítězství. Původně měl totiž stát přímo u železniční tratě u místa, kde Iveta spáchala sebevraždu, ale policie a úřady mu jeho plány překazily. Bylo nutné, aby náhrobek byl na bezpečném místě a lidé tam mohli pokládat květiny, svíčky a Ivetiny milované andělíčky, aniž by byli sami v ohrožení života.



Přečtěte si
hejhej
25. 7. 2015 • 10:49

mpads: Spousta lidem vadí falešné chování násilníka Rychtáře. Ivetě pomohl svým chováním k sebevraždě- byl to od ní jasný signál, skončit se životem v den jeho narozenin, kdy chystal oslavu za přítomností fotografů a reportérů bulváru.

mpads
24. 7. 2015 • 17:10

Nezničili kříž, ale vyryté poselství vzpomínky Rychtáře k Ivetě na kamenném srdci. Udělali to ze msty a odporu k Rychtáři, který Ivetu dohnal k smrti. Kříž zůstal bez poselství vzpomínky se jménem Josef. Vandalové by zničili vše. Tohle bylo promyšlené a nesnažili se ničit památku Ivety.

helevlas
24. 7. 2015 • 15:09

Nakopala bych všem co to udělali do prd....Co komu z nich udělala,byla to hodná holka,ale měla smůlu,že všem lidem věřila

notototeda
24. 7. 2015 • 15:00

Proč si to místo nezabezpečí a nedá pod kamery,tak jak hlídal Ivetu když žila.Je na to specan ne. Má firmu na ostrahu objektů a neuhlídá jeden VLASTNÍ šutr.

notototeda
24. 7. 2015 • 14:57

Beztak to zas udělal Veseláč aby se zas předváděl vedle Rychty a kasíroval novináře . O rychtářovi si všichni myslí že je kosočtverec s milionem čárek uprostřed a ten blb mu je jen připisuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.