Felixi, styď se! Zlomená Dáda Patrasová na kolenou! Antidepresiva a záchvaty zvracení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Felixi, styď se! Zlomená Dáda Patrasová na kolenou! Antidepresiva a záchvaty zvracení!

Chudák Dáda.
Chudák Dáda. (Foto: Aha! - Martin Hykl)

Manželova nevěra, věčné lži a z toho plynoucí ponížení dovedlo herečku až k psychiatrovi. Bez antidepresiv a lékařského dohledu se dnes už neobejde!

Skandál, který vyvolal Felix Slováček (72) svou aférkou s mladou výtvarnicí, srazil Dagmar Patrasovou (59) doslova na kolena! Nejenže se logicky cítí ponížená jako žena před celým národem, manželova nevěra ji likviduje už i zdravotně!

Herečka na tom nikdy nebyla po zdravotní stránce příliš dobře, problémů s krční páteří se například nezbavila dodnes. Fyzická bolest může sice být velice pekelná, ovšem jizvy na duši jsou prokázaně hororem daleko větším! "Museli mi předepsat Cipralex. Každý den zvracím, je mi skutečně hrozně," prozradila Dáda magazínu Sedmička s utrápeným hlasem své současné problémy se zdravím.

Pokud se ovšem lékaři domnívají, že podáním shora uvedeného léku, hereččiny potíže zažehnají, jsou na omylu. V některých případech může právě Cipralex, zvaný též tabletou smrti, fyzický i psychický stav pacienta ještě zhoršit! Vedlejši účinky totiž mohou přivodit epilepsii, srdeční arytmii nebo dokonce sebevražedné chování!



Autor: 

Přečtěte si
eisenbieger
11. 7. 2015 • 10:44

zachvaty zvraceni uz je naznak ze to potrebuje pani ale k tomu je treba dlouhyho pac musi dosahnout az za mandle ...zensky zralyho veku se chtej s poradnym jakoby udavit zacinaj zvracet ale tim se dostavaj do extaze a pak to potrebujou hluboko aby s ten delozni cipek poradne odrel/nazral ...vzdyt to pravidlo "vlk se nazere a koza zusatne cela" patri i k poradnymu zasunu aby to tu babu uspokojilo ...jinak zajde do shopu koupi si roberta 28x6cm a jakmile pan odejde vecer na pivo narve si ho tam po uzaver vicka na baterky ....tak vocem je porad rec ...kdyzby pan umelec prisel domu a videl brecu rozlozenou na stole a nohy v praku bylo by vse vcajku ale umim si predstavit ze slysel posledni dobou ,,neco si najdi v lednici" felix si rekl ,, menim spaz spatne tu hrajou ,,

ararat
11. 7. 2015 • 08:51

sedmikrásko,až by tě to nedej bože potkalo,pak napiš jak budeš nad věcí a budeš se smát..vztah je především duševní záležitost nikoliv o penězích,to je až posléze...

xsedmikraska
11. 7. 2015 • 08:33

Tady je ale plno jízlivých komentářů. Chtěla bych vidět Ty dokonalé osůbky za nimi. Dáda je hezká ženská, zajištěná taky. No a to, že se ji zbláznil chlap na stará kolena nemusí brát tragicky. Jiný chlap je hádavější, jiný se topí v chlastu....... Chce to nadhled. Felix v Tv dává jasně znát, že mu na ní záleží, také se omluvil. To se zase určitě dobře neposlouchá dámě, která má s ním techtle mechtle. Protože z toho vyznívá její titul a to, že slouží jako "matrace". Takže pokud Dádě záleží na vztahu s Felixem, ať si to nevšímá a spíše se tomu zasměje. Má dost prostředků, aby si mohla život užívat. S kamarádkou super dovolenou, koupit si něco hezkého, atd...Jen nebýt doma sama a zbytečně moc přemýšlet. Pokud ji ale již o Felixe nejde. Vadí ji jaký je, jde ji na nervy, tak do toho praštit a rozvést se. Má kolem sebe vzory těch žen, které již s muži vydržet nemohly, anebo které byly opuštěny a nyní žijou v pohodě. Život nás holt nutí k změnám ač se jim bráníme, můžou někdy být v náš prospěch. (Konvalinková, Topolánková.......

ararat
10. 7. 2015 • 23:01

primitivko,to se ti to radí,když se to tebe netýká,ale nebeč želvo,jenom,abychom tady nečetli že BBB skočila z mostu k vůli nevěrnému manžílkovi..bréco

8bc5
10. 7. 2015 • 21:15

Ten článek je pro paní Patrasovou jistě "balzám na duši"Nevím,který "odborník na deprese" psal tento článek.Tento lék,který má paní Patrasová běžně předepisuje PL.Je fakt,že je návykový,ale na dobu nezbytně nutnou poskytne perfek.berličku na uklidnění rozbouřené doušičky.Tento lék určitě nevyřeší rod.trable,ale navodí zklidnění při kterém si osoba x.y bez emoci v klidu a možná i s jiným názorem srovnat své myšlenky.,je to přesně to co momentálně paní Patrasová potřebuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.