Intimní odhalení! Dáda Patrasová! Šéf sekty promluvil o Felixově půvabné milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Intimní odhalení! Dáda Patrasová! Šéf sekty promluvil o Felixově půvabné milence!

Nejžhavěji sledovaná trojka v současnosti!
Nejžhavěji sledovaná trojka v současnosti! (Aha! - D. Malík, L. Křivan, M. Hykl)

Felixova milenka byla dosud veřejnosti neznámá, pomalu se na ni ovšem začíná vynořovat čím dál tím víc podrobností!

Ač chce nebo ne, dozvídá se Dáda Patrasová (59) o Felixově (72) milence, stále více detailů. Tak třeba aktuální info o tom, že Lucie Gelemová (32) moc mužů dosud ve svém životě v posteli neměla. Že starší muže neloví, nýbrž ti vyzrálejší chlapíci naopak "pálí" po ní. A odkud, že se tyto intimní informace vzaly? Šéf sekty, jejíž má být Gelemová členkou, promluvil v deníku Blesk! Muž vystupující pod jménem Baal Guus přišel i se zprávou, kterak mezi Felixem a Luckou přeskočila milostná jiskra! "Vyvíjelo se to dlouhodobě, vyprávěla mi o něm. Do vztahu s ním šla opravdu za láskou. Samotnou ji zaskočilo, co se v ní citově k Felixovi vyvinulo," tvrdí pan Guus.



Přečtěte si
-bello-
19. 7. 2015 • 22:55

italiano no možná by měl být zamezen přístup i těm, kdo vidí v té kopírce malířský talent . Sekta jí nijak prodat ty blbosti nepomohla, tak holt blb Slováčelk a pár snobů, co se chodí dívat na kubistický díla s kompasem .

italiano
19. 7. 2015 • 12:22

Proč nepomáhat prodat obrazy talentované malířce? Talent má více lidí a je třeba se umět prosadit.Ä na diskuze by měl být zamezen přístup napráškovaným nebo podnapilým, kteří plácají hklouposti ,a hádají se sami se někdy i sami se sebou....

ararat
18. 7. 2015 • 20:15

k překlepu to má daleko,čeština ti dělá zjevně problémy a že jsi spratek...no dle příspěvků nic jiného nemůžeš být...moje děti na rozdíl od tebe jsou slušní,nikoho neuráží a nepomlouvají,on jako mladí lidé,mají zcela jiné priority než ty spratku...zdarec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.