Felixi, tak snadno se nevykoupíš: Slováček se omluvil, ale Dáda vytáhla jeho další lež! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Felixi, tak snadno se nevykoupíš: Slováček se omluvil, ale Dáda vytáhla jeho další lež!

Dáda už má všeho plné zuby!
Dáda už má všeho plné zuby! (Foto Aha! – Marek Pátek, Roman Souček, Hykl)

Drama nevěrného hudebníka a zostuzené herečky nabírá na obrátkách! Felix se sice manželce skrze média omluvil, ve světle jeho další lži to ovšem zní jako naprostý výsměch. Chudák Dáda!

Od minulého týdne, kdy byl Felix Slováček (72) odloven při vášnivé líbačce s Lucií Gelemovou (32) v centru metropole, nabrala kauza na otáčkách. "Napište, že se Dádě omlouvám, " vzkázal záletný muzikant manželce přes deník Blesk. Pokud si ovšem myslel, že tím všechno smazal, je na omylu!

Dagmar Patrasová (59) radostí ani trochu nekřepčí, nýbrž naopak! Slováčka totiž nachytala při další lži! "Nevím, z čeho bych měla být nadšená. Felix řekl v neděli v televizi, že jsme se usmířili. Nechápu proč lhal," láteřila na stránkách téhož periodika rozlobená herečka. "On lže a vymýšlí si, a já už toho mám fakt dost. Dělá ze mě prostě absolutního idiota před lidmi, ale všichni ti lidi vidí, co se dělo v Přerově, co se dělo před půl rokem, co se psalo v dopise a tak dále," dala průchod svému vzteku Patrasová následně i během vysílání VIP zpráv na FTV Prima.

A co na to Felix, se kterým se Dáda během víkendové návštěvy filmového festivalu v Karlových Varech, odmítla byť jen pozdravit? "S Dádou plujem dál na Titaniku, který se nepotápí," dělá si dál bláhové naděje Slováček, ovšem jeho polovička už podle všeho, z toho nechvalně známého parníku dávno přesedla na záchranný člun. Plavidla, které ji konečně zaveze do země bez věčných lží, falešné přetvářky a vytouženého klidu!



Přečtěte si
cukrenka
8. 7. 2015 • 11:54

To se nedá číst a také to nečtu, ale nedá mně nenapsat, že nevěra je v Česku úplně běžná. Žádné zostuzení Dády nevidím a je to něco jako je "mucholapka na hloupé mouchy"

-bello-
8. 7. 2015 • 11:40

Tonda Patrasové kariéru nerozjížděl, on byl angažovaný do orchestru Gotta a hrál , tak jako ostatní v orchestru jaksi v davu.Nijak extra sólově nevystupoval, zatímco ona už byla velmi dobře známá a to i ze Semaforu. Proč by Patrasová měla být trapná ? On jí dělá ostudu furt , tak holt se konečně naštvala. Média denně informují o jeho vztahu , ne o jejím . Nikomu kdysi Slováčka nepřebrala, on utekl od rodiny sámj,Je a byl svéprávnej! A že je dědek nad věcí a ona by měla být taky? On si jen myslí že mu to zase projde a že se pak doma nemohoucně přitulí. Já fandím Patrasce ( a to ji ráda nemám).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.