Omluva příteli Pergnerové. Máme jeho testy na drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Omluva příteli Pergnerové. Máme jeho testy na drogy!

Tereza a Jiří Chlebeček
Tereza a Jiří Chlebeček (: Archiv)

PRAHA – Partner Terezy Pergnerové (32) Jiří Chlebeček (37) není na kokainu! Taková informace vyplývá z nezávislého posudku, který nám dal Chlebeček k dispozici. „Článek o tom, že beru kokain, mi hrozně ublížil. Pracuji v charitativní oblasti, kde pomáhám dětem, a tam by feťák nemohl působit,“ říká napadený muž.

„V předložených vzorcích vlasů a pubického ochlupení označených jménem Jiří Chlebeček nebyla prokázána přítomnost kokainu. Lze konstatovat, že po dobu jednoho roku před odběrem vzorku nedošlo u Jířího Chlebečka k aplikaci kokainu nebo cracku,“ píše soudní znalec Jaroslav Zikmund v posudku z 14. února letošního roku.

Redakce deníku Aha! se proto partnerovi moderátorky Terezy Pergnerové Jiřímu Chlebečkovi omlouvá za informace z článku »Pergnerová – Další rána! Drogoví dealeři promluvili!«, které naznačovaly, že by jeho údajná kokainová minulost nemusela být uzavřená. Posudek totiž toto nařčení jasně vyvrací. „Dřív jsem byl lump, uznávám, ale celý život sportuju a drogy pro mě vždycky byly tabu. Takhle po sobě nikoho nenechám vozit,“ říká k tomu sám Chlebeček.

26.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.