10 let od úmrtí Stelly Zázvorkové: Kam ZMIZELY její MILIONY! Před smrtí to měla prozradit… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

10 let od úmrtí Stelly Zázvorkové: Kam ZMIZELY její MILIONY! Před smrtí to měla prozradit…

Stella Zázvorková
Stella Zázvorková (Aha! – Martin Hykl, ara)

Natočila bezmála dvě stovky filmů. Nepočítáme pak malé role v seriálech, divadelní role, účast na různých estrádách a podobně. Stella Zázvorková  (†83), která navždy odešla před 10 lety, dokázala vydělat obrovský balík. Jenže když pak byly její dny sečteny, nezbylo po ní skoro nic. Jak je to možné?

Je třeba mít na paměti, že slavná herečka neměla pro koho peníze schraňovat. Její dcera Jana spáchala v patnácti letech sebevraždu (otrávila se plynem), dalšího potomka neměla. To, co po sobě nakonec zanechala po smrti, tak připadlo jejímu synovci, architektovi Janu Zázvorkovi. Byl to byt v pražských Dejvicích, kde také zemřela, půlka chalupy v Borotíně a zhruba dva miliony korun. Tedy mnohem méně, než by kdo očekával.

Kam tedy peníze zmizely? Nebudete tomu věřit, ale ta vitální a usměvavá dáma je prostě utratila za své požitky!  „Ano, vydělala jsem si za svůj život docela slušně peněz. S chutí jsem si je také za sebe utratila. A proč ne? Zasloužila jsem si je přece já a ne někdo jiný!“ řekla před smrtí deníku Blesk s tím, že většinu peněz utratila za cestování.

Měla kamarádky na celém světě, takže dokud mohla, létala, kam se dalo. Do Ameriky, do Austrálie… A nikde na sobě nešetřila, brala jen to nejlepší. „Dávala jsem si humry, langusty, krevety. A taky šampaňské! To pravé francouzské. Taky hodně stálo,“ chlubila se Zázvorková, která si prostě život, přes veškeré rány, které jí přinesl, dokázala užít. Bohužel, hodně peněz na sklonku jejího života padlo na léčbu jejích zdravotních potíží…





Přečtěte si
jity
19. 5. 2015 • 11:02

Nevěděla jsem o paní Stelle jaká to byla vzdělaná dáma. Ovládala několik jazyků, dokonce si četla i knihy v cizím jazyce. Škoda, že to nemohla více využít, třeba by se byla uplatnila i v jiných zahraničních filmech.

babatomanija
18. 5. 2015 • 13:55

co se táýká peněz, tak jsem z nich stále jelen. NIkdy jsem nešla po majetku, ale to okolí....??

svatadala
18. 5. 2015 • 13:34

Vážně nechápu koho to zajímá a co je komu do toho. Byly to její miliony a i kdyby je hodila do Vltavy, byla to jen a jen její věc. Vaše starosti bych tedy chtěla mít. Čert vezmi prachy, hlavně zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.