Blízký přítel Petra Muka (†45) prozradil: Podle čeho si zpěvák vybíral ženy na SEX? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blízký přítel Petra Muka (†45) prozradil: Podle čeho si zpěvák vybíral ženy na SEX?

Petr Muk intimně poznal naprosto šokující množství žen.
Petr Muk intimně poznal naprosto šokující množství žen. (Marek Hofman, ara)

O milostném životě hvězdy Oceánu se toho napovídalo už mnoho, ale jaká byla vlastně pravda? Není pochyb o tom, že Petr Muk byl typickým idolem dívek a žen, proto ho při jeho přátelské povaze z nějaké zdrženlivosti nelze příliš podezírat. O tom, jak se k tisícům žen, které se mu nabízely, zpěvák stavěl, promluvil pět let po jeho smrti blízký přítel a spolupracovník Karel Deniš.

Věděl co znamená mít nehorázně mnoho ženských
O sexuálním apetitu předčasně zesnulého zpěváka se tradují úplné legendy, mnohdy k nelibosti těch, kteří Petra dobře znali. I to byl jeden z důvodů, proč se Deniš ve své nové knize věnované vyhaslé hvězdě výjimečně nadaného zpěváka, rozhodl zařadit kapitolu Ženy, ve které se dozvídáme mnoho zajímavého. Ta začíná slovy: "Chceme-li věřit jeho vlastnímu prohlášení, pak počet jeho intimních partnerek činil 'naprosto šokující a nehorázné číslo', ať už si pod tím představíme cokoli."


Ženským neodolal, ale hledal stále lásku
Je jisté, že v dobách největší slávy Oceánu a Shalomu Mukovi krásky doslova samy skákaly do postele a on se tomu nijak nebránil. Proč také. "Jsem dalek tvrzení, že Petr nemohl mít řadu kratších či delších zápletek s neúnavnými obdivovatelkami, vokalistkami z kapely, kolegyněmi z muzikálů nebo známostmi navázanými jinde, neboť jeho sociální kontakty byly vskutku četné," píše autor knihy mnohoznačně s tím, že Petr Muk přese všechnu sexuální aktivitu stále hledal opravdovou Lásku s velkým L.
Nedal každé...
Nešlo mu jen o tělesný požitek a podle toho si ženy také vybíral. "Obvyklé bylo dlouhé povídání si, šanci proto vlastně neměla přímočará 'pohlavní gymnastka', vždycky chtěl něco víc. Bylo ovšem jistě složité odolávat v situaci, kdy se fanynky počítaly na tisíce a krabice od banánů se plnily jejich mnohdy velmi osobními dopisy," píše se v knize Oceán, Shalom, Slavíci, on (a já), jejíž fragmenty zveřejnila Sedmička.



Autor:  moc

Přečtěte si
bonyaklid
13. 4. 2015 • 13:28

dajan
13. 4. 2015 • 11:03

Super kámoš, to se musí nechat! Slovenská bachyně si zase přijde na svý. Nestydí se svého "manžela" nechat špinit i po smrti, jen když jí z toho něco kápne... Výtěžek z prodeje toho paskvilu jde totiž na konto Noemi. Petře, Petře... Takových kurrev jsi podle Deniše měl a vzal sis tu největší...

mekanik
12. 4. 2015 • 14:33

bel takhle nějak si představuji mordovo starou.proto je to takovej blb bez vkusu https://www.youtube.com/watch?v=6r9im4Dp7yA

mord
12. 4. 2015 • 12:41

infantilní bellmeku ale zcela na tvé úrovni. nepřekvapíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.