Nová Miss World měla spát s Marešem! Faltýnová kvůli tomu »zvracela« na veřejnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová Miss World měla spát s Marešem! Faltýnová kvůli tomu »zvracela« na veřejnosti

Kvůli komu zvracela Petra Faltýnová na veřejnosti?
Kvůli komu zvracela Petra Faltýnová na veřejnosti? (Foto: ČTK, Machan, Hykl, Kundrát, Pátek, ara)

V soutěži krásy obsadila Andrea Kalousová (18) druhou příčku a získala tak titul česká Miss World 2015. Kolují spekulace, že k výhře jí pomohl románek s jedním z moderátorů večera Leošem Marešem (38). Jeho slabost pro krásné dívky přitom není žádným tajemstvím.

O jejich úletu se mluví už delší dobu, před soutěží kráska tuto informaci nijak zvlášť nevyvracela. „Nemyslím si, že by mi úlet s Leošem měl nějak ublížit, ale hlavně se o tom nechci bavit,“ komentovala Andrea Kalousová záležitost ještě před soutěží.

S korunkou na hlavě však už mluví jinak. „Jsou to jenom fámy, my jsme spolu nic neměli,“ vyvracela Blesku informace o úletu s Leošem. Petra Faltýnová (36), která se zdá být láskou Marešova života, nad celou událostí pouze mávla rukou, ovšem když došlo na vyhlášení Andrey Kalousové jako Miss World, předstírala v publiku zvracení a hlasitě křičela „Fůůj,“ píše deník Blesk. Asi jí Leošův úlet s dívkou, která připomíná její o osmnáct let mladší kopii, není úplně lhostejný. Samotný Leoš Mareš tuto situaci nijak nekomentoval, nicméně celý večer se Andree Kalousové a jejímu tatínkovi vyhýbal a věnoval se pouze Faltýnové. Možná ho trápilo svědomí. Otec krásné Andrey měl radost z jejího úspěchu, ale nejmenovaný zdroj z týmu České Miss prozradil, že se na Mareše kvůli úletu s jeho dcerou zlobí. Dokonce si prý s dcerou během večera vyměnili pár ostrých slov.

 

 

 



Přečtěte si
ivoadler
31. 3. 2015 • 10:48

Já teda nevím, ale Faltýnová mi přijde čím dál hnusnější. Mareš taky.

6010
31. 3. 2015 • 10:23

Ta Andrea je mnohem hezčí, než Faltýnová, to je pravda.Ale Mareš, to je staré prase,poživačné, které také musí mít každou.Takového chlapa bych doma nesnesla.Jestli mu to bude Faltýnová tolerovat, tak je blbá.On jí to totiž bude dělat stále,protože je to ***ř.

peecek
30. 3. 2015 • 15:51

To bylo snad jasný, že ma to nový Marešovo ramínko umístění na bedně zaručený a kdyby se to neprovalilo, tak bylo tohle raminko na hadry možná první.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.