Petra Faltýnová: Bude se vdávat! Leoš má smůlu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Faltýnová: Bude se vdávat! Leoš má smůlu...

Petra Faltýnová
Petra Faltýnová (Foto Aha! – Martin Hykl)

Jeden z nejlépe placených českých moderátorů Leoš Mareš (38) má smůlu! I když se chce stůj co stůj vrátit k Petře Faltýnové (36), modelčino srdce už patří americkému miliardáři Davidovi. A navíc získala prima kšeft! Bude hrát v seriálu Svatby v Benátkách.

„Herecké ambice jsem sice nikdy neměla, ale po první seriálové roli v Cestách domů mě hraní začalo bavit. Těší mě, že jsem dostala další příležitost,“ řekla Petra Aha!. Na mole si je jistá, před kamerou ještě tolik ne. „Když jsem jela na natáčení poprvé, měla jsem velikou trému. Snad se postupně strachu zbavím. Budu se snažit, abych pana režiséra nezklamala,” svěřila skromně.


Jak moc sexy bruneta zamotá vztahy, se uvidí už brzy. „Petra Faltýnová začala natáčet seriál Svatby v Benátkách na konci března, na obrazovce se objeví poprvé v polovině května. Jakou roli bude v seriálu hrát, mohou diváci zatím tipovat,” řekl Aha! PR manažer seriálu Josef  Ducký.

Petra vs. Andrea: Souboj modelek!
Už v prvních dílech Svateb v Benátkách se coby hořící nevěsta Mirka Opičková objevila Petřina věčná rivalka Andrea Verešová (34). Na přehlídkových molech se obě modelky vždy předhánějí, která z nich je větší hvězdou. Proto bude zajímavé sledovat, jak tento souboj dopadne na obrazovce!



Přečtěte si
zzapp
2. 4. 2015 • 04:11

honza54.... To je přesné.... ! když řekla.....Budu se snažit, abych pana režiséra nezklamala,” svěřila skromně.

astra.fiala
1. 4. 2015 • 15:01

všichni zíráme... On si tu k...u někdo chce vzít? Asi bohatej blbec...

mirkazam
1. 4. 2015 • 07:35

Smůlu bude mít spíš ten, kdo si tuto vyskákanou nádheru pověsí na krk...

franta15
31. 3. 2015 • 19:04

Tak se snad můžeme těšit, že už si z nás Mareš s Faltýnovou přestanou střílet. V pondělí se rozejdou a v pátek jsou zpátky. Jen jestli se s tím američanem netěšíme zbytečně? Jo, vypadá jako indiánská babička, ale Mareš ji přesto zařídil job, odměnou za to, že se mu od američana vrátila domů a ukázala se s ním na Miskách... Oba jsou už tak ohledění, jak nikdo!!! Ani Marešova žena to nevzdává, ať dělá Mareš cokoliv, pořád je jeho ženuškou. Všichni umí dobře počítat- ostuda, neostuda a my diváci se na to všechno musíme dívat. Ještě i na to koště, která se teď bude učit na "hérečku". Marešovy dlouhé prsty všechno zařídí a my zíráme, vy zíráte...

babapsi
31. 3. 2015 • 18:14

ať se urychleně vdá, už vypadá jako indiánská babička !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.