Tatínek Petra Muka (†45) Ladislav: Poprvé promluvil o smrti syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tatínek Petra Muka (†45) Ladislav: Poprvé promluvil o smrti syna!

Tatínek Petra Muka je na svou vnučku Noemi hrdý, na snímku s Evou Mukovou.
Tatínek Petra Muka je na svou vnučku Noemi hrdý, na snímku s Evou Mukovou. (Foto: Aha! - Martin Hurda, Herminapress)

Slzy dojetí a smutku nedokázal skrýt tatínek Petra Muka (†45) na vzpomínkovém koncertě k synovým nedožitým padesátinám. „Jsem šťastný, když vidím, že odkaz mého syna žije dál a tento koncert je vyprodaný,“ poprvé veřejně promluvil Ladislav Muk.


„Často chodím na Petrův hrob a vzpomínám na něj,“ přiznal deníku Aha! Mukův otec, který do pražské Lucerny přijel z Českých Budějovic a okamžitě si padl do náruče se svojí vnučkou Noemi (8).

Ta na koncertě vystoupila a tatínkovi do nebe zahrála na klávesy. „Jsem na ni moc hrdý, vůbec na všechny moje vnoučata. Petr má skvělé děti a i to ukazuje, jaký byl člověk. Moc nám tu všem chybí,“ dodal smutně tatínek. Co řekli kolegové o zpěvákovi?

Petr Kolář řekl:„Petr tu moc chybí a mně osobně o to víc, že to byl můj kamarád a dávali jsme si vzájemně rady do životy.“

Marcela Březinová zavzpomínala a tekly jí slzy:„Myslím na Petra často a dlouho jsem skladbu Zrcadlo nemohla ani slyšet, natož ji zazpívat. Chtěli po mně, abych ji zazpívala na tomto koncertě, a na začátku se mi hrnuly slzy do očí.“



Autor:  David Turek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.