České hvězdy pláčou: Zemřel talentovaný fotograf podobně jako Muk? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

České hvězdy pláčou: Zemřel talentovaný fotograf podobně jako Muk?

Adam Holý zemřel.
Adam Holý zemřel. (Foto: Facebook)

Svět českých celebrit smutní. Ve čtvrtek zemřel fotograf Adam Holý (†42), který má na kontě celou řadu oceněných snímků, získal i titul fotograf roku. Mezi jeho úžasná díla patří i plakáty k filmům Želary a Pelíšky.

Když před pár týdny přebíral v přímém přenosu cenu Fotograf roku na Cenách Czech Grand Design, třásl se mu hlas. Byl totiž obrovským chlapem s křehkou duší umělce. Adam Holý měl bohužel i problémy s alkoholem, který ho srazil na úplné dno, vždy se mu však zdařil návrat na vrchol, třeba jako v roce 2000, kdy ho pozval Tono Stano jako asistenta na focení plakátu pro filmový festival. O rok později už mu byla práce svěřena celá. Jenže pak sáhl po láhvi znovu.

Zpráva o jeho úmrtí se mezi celebritami roznesla bleskurychle, jeho profil na sociální síti začínají plnit kondolence nejen jeho přátel, ale i lidí, které fotil, anebo fotit měl. Příčina jeho náhlé nečekané smrti zatím není známa  - spekuluje se však, že zde mohl sehrát svou roli alkohol a následné vdechnutí zvratků, jako se stalo v případě známého zpěváka Petra Muka.

 XXX



Přečtěte si
kolemdokola
9. 7. 2016 • 12:50

Kdyby to bylo podobně, musela by ho manželka zalít polévkou s játrovými knedlíčky.

karel
9. 7. 2016 • 11:18

Uchlastal se - no tak to bylo jeho vlastní rozhodnutí, a ty kecy, že celý život bojoval s alkoholem nemají žádný podklad

melart
9. 7. 2016 • 09:14

To je pravda. U nás na vsi jsou chlastouni o jednu i dvě generace starší. Kdo umí, ten umí...................

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.