Děsivá sebevražda fotografa nahých krásek: Oběsil se v Tanzánii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivá sebevražda fotografa nahých krásek: Oběsil se v Tanzánii!

Jiří Blahoslav Bláha
Jiří Blahoslav Bláha (Foto Playboy a Facebook.com)

Celý život měl slabost pro ženy, až mu jedna z nich zlomila srdce! Fotograf českých celebrit a nahých krásek Jiří Blahoslav Bláha (†55) se z nešťastné lásky oběsil. Až v daleké Tanzánii!

O jeho smrti informoval bývalý moderátor Luděk Hrzal. „Odpočívej v pokoji. On to říkal, že už se nevrátí,“ napsal na sociální síti. Přestože Bláhova smrt byla pro všechny šokem, jeho SMS z minulého týdne hovořily o tom, že se blíží tragédie. Někteří jeho přátelé od něho ještě minulý týden dostaly zprávy o tom, že by se rád vrátil domů do Česka.

Ještě pár hodin před oběšením napsal kamarádům. „Pokud se zítra neozvu, jsem mrtvej. Pozdravuj lidi, co známe na fb,“ napsal svému příteli Pavlu Naimanovi, který o tom v šoku informoval na sociální síti. „Všem zúčastněným na Facebooku bych chtěl říct, že to, co se stalo, nás asi sebralo všechny a nikdo jsme to nečekali. Stalo se to v Tanzánii a já sám teď nevím, co a jak bude. Je to vše moc složité a v tuto chvíli musím poděkovat všem lidem, kteří jsou přímo na místě a vše zařizují,“ oznámil na sociální síti fotografům syn Martin Bláha.

Kamarád fotografa byl ale ohledně pravděpodobných důvodů Bláhovy sebevraždy mnohem otevřenější. „Jana Z. Jirku opustila s Honzou, za kterým spolu odjeli pracovně do Tanzánie. Jirka chtěl odletět zpátky do Česka, ale neměl za co. Toť odpověď na to, co se stalo,“ prozradil s největší pravděpodobností důvod fotografovy sebevraždy jeho kamarád Hrzal, který s ním byl do posledních chvil v kontaktu. „Můj táta si vybral odchod z toho světa tímto způsobem. V životě by mě nenapadlo obviňovat z tragédie někoho jiného a už vůbec ne Janu Z., která se mu absolutně oddala a věřila jeho snům a slibované budoucnosti,“ okomentoval nešťastnou událost a údajnou zradu partnerky fotografův syn.

Přestože smrt milovaného otce bolí, snaží se ji přijmout se vším všudy. „Bohužel to můj táta nedokázal uskutečnit a co hůř, úplně to vzdal. V tuhle chvíli si nikdo nedokáže představit, jaké peklo tam musí prožívat a Jana Z. má ode mě plnou podporu. Můj táta byl dospělý člověk a toto si vybral sám. Je mi to moc líto, ale nikdo za tuhle tragédii nemůže,“ dodal fotografův syn. O posledních chvílích Bláhova života se zatím příliš neví. Podle některých informací ho našli oběšeného v pokoji penzionu. Zemřel zatím v neurčenou hodinu z pátku na sobotu.

S.O.S před smrtí!
„Ozval se mi v posledních dnech přes messenger a volali jsme si﷯. Naposledy jsem s ním měl kontakt ve čtvrtek. Řekl mi, co ho tam potkalo, a sháněl pomoc. Nabídl jsem mu ji...﷯“ vyjádřil se k posledním dním fotografova života jeho kamarád Pavel Jeronýmo na sociální síti.

Miláček žen
V posledních letech se Jiří živil i tím, že fotil obyčejné ženy, které díky svým fotografiím proměňoval v sexy krásky. Splnil tak sen stovkám žen. Dodnes jeho krásné fotografie visí v domácnostech po celé republice.

Celebrity v šoku

Moderátorka Eva Decastelo (37): „Setkali jsme se asi před dvaceti lety, když mě fotil pro časopis Dívka. I když jsme se moc neznali, pamatuji si ho jako charismatického a milého člověka. Posledních osm let jsme si vyměnili pár zpráv na Facebooku a vzájemně sledovali, kam se naše životy posunuly. Způsob, jakým si vzal život, je šílený. Musel být hrozně smutný a je mi to hrozně líto.“

Herec Jan Antonín Duchoslav (51): „Blíže jsme se neznali. Občas jsme si psali a plánovali, že za ním přijedu. Je to hrozné!“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.