Zeman pobláznil Spojené arabské emiráty: Od prince se mu dostalo nebývalé výsady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zeman pobláznil Spojené arabské emiráty: Od prince se mu dostalo nebývalé výsady!

Miloš Zeman se setkal s korunním princem Abú Zabí Muhammadem bin Zajdem Nahajánem.
Miloš Zeman se setkal s korunním princem Abú Zabí Muhammadem bin Zajdem Nahajánem. (Foto: ČTK)

Okružní jízda po městě limuzínou, kterou šoféroval sám princ, jeho pozvání do restaurace a koberec jako dar.

Takové zážitky měl včera český prezident Miloš Zeman, který se sešel s korunním princem Spojených arabských emirátů Abú Zabí Muhammadem bin Zajdem Nahajánem. Právě on Zemanovi, který se v limuzíně posadil na místo spolujezdce, poskytl výklad o místech, jimiž projížděli. Oba spolu pak mluvili i o boji proti mezinárodnímu terorismu a o konkrétních hrozbách v současném světě. Zeman podle svého mluvčího ocenil, že se Spojené arabské emiráty, které navštívil jako první český prezident, zapojily do akce proti tzv. Islámskému státu. Zeman také otevřel novou budovu české ambasády v Emirátech a rád by, aby princ na následné návštěvě Česka udělal totéž. Že ho ale jako řidič povozí po Praze, s tím princ počítat zřejmě nemůže.

Autor:  ČTK

Přečtěte si
bella.
14. 2. 2015 • 00:00

kukulin tohle tě učili ve škole ? to jsou zase porevoluční tendenčně upravené děiiny národa , ale žádnej učitel není tak blbej a žádné osnovy nebyly takhle upravené.Sis asi domyslel , protože po 1989 tady je neskutečná schíza ze všeho komunistického a východního , jenže ke vzdělání patří vědět jak to bylo.Googluj!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.