Tatínek Rey Koranteng: Kvůli dceři skončil u psychologa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tatínek Rey Koranteng: Kvůli dceři skončil u psychologa!

Rey Koranteng a jeho starší dcera Vanesssa.
Rey Koranteng a jeho starší dcera Vanesssa. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Moderátor Rey Koranteng má s manželkou dvě dcery. Dospělou Vanessu (19) a školačku Sofii (8). Zatímco výchovu mladší dcery už zvládá s přehledem, u první byli oba rodiče trochu více úzkostliví.

„Vanesse, mé starší dceři, už bude devatenáct, takže mám doma dospělého člověka a sedmiletou Sofinku. Té bude osm a máme za sebou první třídu. De facto se dá říct, že mám dva jedináčky,“ říká Rey Koranteng o svých dcerách na stránkách maminka.cz.

Hlasatel měl první dceru v 22 letech a zpětně vzpomíná, že byl jako otec drsný a kladl na dceru vysoké nároky. Ale Vanessa s tím nikdy problémy neměla, dokonce sama přišla s návrhem, že by chtěla studovat na víceletém gymnasiu. Rodiče se ale báli, že toho na ní bude příliš. „Moje žena je ale hodně pečlivý rodič, až úzkostlivě, tak jsme navštěvovali poradce, psychology a tak dále, jestli je vhodné děti na osmiletý gympl dávat, a když jsem se dozvěděl, že by se Vanessa v deváté třídě nudila, teprve pak jsem ustoupil a přijal jako fakt, že bude ve velké škole už v páté třídě,“ vysvětluje moderátor.

U druhé dcery prý oba zvolnili a tolik netrvají na přesném dodržování školních povinností. „Dospěl jsem k tomu, že jsou důležitější věci na světě, než v kolik si dítě udělá domácí úkoly. Kdybych měl vyjmenovat, co je pro mě dneska důležité, bude to znít jako fráze, ale je to pravda – nezbytné pro vnitřní štěstí jsou zdraví a pohoda. Dítě by mělo být doma spokojené a nevědět, co je stres,“ uzavírá populární moderátor.



Autor:  mpa

Přečtěte si
6010
10. 2. 2015 • 09:11

Jen by měl vysvětlit tu jeho záhadnou maturitu-nematuritu.Národu a všem lhal, že jí má a neměl.Od té doby ho nemusím.Nevěřím mu ani ty jeho zprávy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.