Poprask v »nováckých« Televizních novinách: MIMINKO NA CESTĚ! Borhyová, nebo Koranteng? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poprask v »nováckých« Televizních novinách: MIMINKO NA CESTĚ! Borhyová, nebo Koranteng?

Rey dal načas Lucii vale.
Rey dal načas Lucii vale. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Devět měsíců Rey Koranteng (41) tajil, že bude potřetí tatínkem! Deník Aha! to nakonec zjistil od jeho kolegů z televize, kde si moderátor Televizních novin vzal narychlo dovolenou. Trojnásobným tatínkem by se měl parťák Lucie Borhyové (37) stát v nejbližších dnech.

„Rey si vzal dva týdny dovolené, protože se porod blíží a chce být manželce nablízku,“ řekl nám Korantengův kolega z Novy. Když jsme moderátorovi volali, nejprve odmítal cokoliv komentovat. Nakonec šel ale s pravdou ven. „Přírůstek do rodiny očekáváme v průběhu následujících týdnů a všichni se moc těšíme. Jestli to bude holčička, nebo chlapeček, je překvapení. Jako všichni rodiče si přejeme především zdraví,“ řekl deníku Aha! Rey.


S manželkou Monikou (43) už má dospělou dceru Vanessu (19) a mladší Sofii (8). Teď se holky dočkají sourozence. Moderátor hlídá svoji ženu jako oko v hlavě. Po čtyřicátém roce věku už lékaři většinou diagnostikují rizikové těhotenství. Podle informací deníku Aha! už na jaře odešla z cestovní kanceláře, kde několik let pracovala. „Paní Korantengová už tady nepracuje,“ řekla nám bez bližších podrobností její kolegyně. Rey Koranteng o své rodině nedávno promluvil v rozhovoru pro časopis Maminka. „Vanesse je devatenáct, takže mám doma dospělého člověka a osmiletou Sofinku, ta je v druhé třídě. De facto se dá říct, že mám dva jedináčky,“ řekl moderátor. „Kdybych měl vyjmenovat, co je pro mě dneska důležité... Bude to znít jako fráze, ale je to pravda – nezbytné pro vnitřní štěstí jsou zdraví a pohoda. Dítě by mělo být doma spokojené a nevědět, co je stres,“ dodal Rey.



Přečtěte si
joudajoudovy
21. 8. 2015 • 08:22

titulek hodny demagogicko-komunistickemu vykriku o americkych imperialistech a mandelince bramborove....

mejlika
20. 8. 2015 • 20:50

bello ... divná jsi akorát ty, ale to už tady každý ví

mekanikk
20. 8. 2015 • 19:55

Že jsi krafka to je tady všeobecně známá věc...Jistě.. jak jinak máš perspektivní, spokojené manželství...tvůj muž je tebou ohromen( jsi nejen úchvatná, ale i nadprůměrně chytrá ). Máš plno koníčků cvičíš, chodíš do divadel, cestuješ apod. přesto sis vybájila meka a otravuješ tady s tou trapárnou denně. Ty bys zahýbala a ráda, ale ono není jednak s kým, ale hlavně komu . Leda tomu mekanikovi v tvé vylízané makovici. Jdi se konečně léčit náno pitomá.

havran2
20. 8. 2015 • 15:35

TI DVA UŽ NIKOHO NEZAJÍMAJÍ !!!

anezat
20. 8. 2015 • 15:05

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.