Barmanka z Ordinace Irena Máchová: Tragédie po narození dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Barmanka z Ordinace Irena Máchová: Tragédie po narození dcery!

Herečka měla možnost dceru ukázat svému otci jen jednou.
Herečka měla možnost dceru ukázat svému otci jen jednou. (TV Nova )

Radostnou událost vystřídala tragédie! Jen měsíc poté, co Irena Máchová (33) alias barmanka Renata z Ordinace v růžové zahradě přivedla na svět prvorozenou dceru Antonii (1), zemřel její milovaný tatínek!


„Už jsem tušila, že to s ním není dobré, tak jsem se za rodiči narychlo vydala. Ani si dcerku nepochoval, protože už mu bylo hodně špatně,“ rozpovídala se až po roce herečka o neštěstí, které ji potkalo po porodu. Irena zažívala jedno z nejhezčích období svého života, tím víc byl pro ni nečekaný odchod tatínka, který viděl svou vnučku Toničku jen jednou, těžší.

„Myslel, že má depresi, pak zase, že to je jen nachlazení, a ono mu selhávalo srdce. Stalo se to během čtrnácti dnů,“ prozradila herečka, která je až teď schopná mluvit o tátovi s nadhledem. „Pro něj to tak bylo lepší, protože celý život žil naplno. Tohle byl pro něj, dalo by se říct, ideální konec,“ řekla Máchová. Otcovu smrt prý zvládla jen proto, že už jednou velkou ztrátou v životě prošla. Před dvanácti lety totiž zahynul při tragické autonehodě její bratr. Přemýšlela o potratu

Herečka už za pár týdnů porodí druhého potomka. Se svým partnerem, asistentem režie seriálové Ordinace Štěpánem Macháněm (33), otěhotněla jen pár měsíců po narození Toničky. Radostná zpráva ale oba rodiče zaskočila. „Srovnávala jsem si v hlavě, jestli do toho jít, nebo ne. Ale potom jsme si řekli, že jít ve třiatřiceti na potrat je velké riziko. A my bychom dítě ještě chtěli,“ řekla Irena.



Přečtěte si
frannes
4. 2. 2015 • 16:52

Článek jsem četl jen zběžně,úmrtí blízké osoby je vždy bolestné. K herečce nemám dobrý vztah za její roli v seriálu Ordinace, spíše tedy k postavě barmanky a zlatokopkykterá chtěla oškubat primáře Mázla. Tento typ žen mi vadí, snad by měly být uvedeny v nějakých varovných oznámeních, jakmile totiž dosáhnou svého, ale i když jejich snah skončí fiaskem, hbitě začnou hledat novou oběť. Dokonce to vypadá , že se do seriálu chce nějakým úskokem vrátit , tvůrci seriálu diváka nešetří a neustále mu chystají nějaké fauly a to výše uvedená postava je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.