Irena Máchová z Ordinace: Druhé těhotenství během roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Irena Máchová z Ordinace: Druhé těhotenství během roku!

Herečka je opět v jiném stavu, gratulujeme!
Herečka je opět v jiném stavu, gratulujeme! (Foto: TV Nova)

Nepočkala ani rok! Irena Máchová (33) alias barmanka Renata z Ordinace v růžové zahradě 2 je znovu těhotná! A to dcerku Antonii porodila letos v lednu. Herečka snila o velké rodině a díky seriálu našla konečně štěstí.

„Irenka nám těhotenství potvrdila, víc se o něm ale bavit nechce, zřejmě, aby nic nezakřikla,“ prozradil zdroj ze štábu. Její postava v Ordinaci potratila, a tak se herečka zřejmě nechce rouhat.

O její požehnaný stav se stará asistent režie oblíbeného seriálu Štěpán Macháň (33), se kterým se seznámila na natáčení a rodinu s ním začala plánovat už po pár měsících chození.

Při prvním těhotenství bříško maskovali a Renata Kamenici nakonec na chvíli opustila. Nyní Máchová prý nic schovávat nebude muset. „Irena si své těhotenství tak skvěle naplánovala, že nebylo a nebude nutné scénář nijak měnit,“ prozradila producentka Lenka Hornová (48).

Podle zdrojů z TV Nova se mají diváci na co těšit, protože právě intrikánka Renata prý opět zamíchá s dějem kolem primáře Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého (49).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.