Syn Žilkové napsal matce dopis: U jeho vyznání budete plakat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Syn Žilkové napsal matce dopis: U jeho vyznání budete plakat!

Veronika Žilková vypadala mezi syny Vincentem a Cyrilem (vpravo) jako jejich ségra.
Veronika Žilková vypadala mezi syny Vincentem a Cyrilem (vpravo) jako jejich ségra. (Foto Aha! – Martin Hurda)

Nejstarší syn Veroniky Žilkové (53) Cyril z jejího druhého manželství s Markem Navrátilem se na rozdíl od sourozenců do světa showbyznysu netlačí. S matkou se na společenských akcích objevuje jenom výjimečně a o to více Žilkovou dojme, když odhalí své city.

O Cyrilovi mluví Žilková hrdě jako o "nejchytřejším členovi rodiny ". Studuje na Karlově univerzitě hned čtyři obory a dohovoří se mnoha jazyky. Kromě toho ji naprosto odrovnal i svým spisovatelským uměním. Mamince totiž napsal srdceryvný dopis, se kterým se svěřila v rozhovoru pro Nedělní Blesk.

„Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že funkci matky zvládáš stoprocentně. Na to, že vychováváš pět spratků, vypadáš výborně a neříkej, že ne. Jako vedoucí této praštěné korporace jsi báječná a omlouvám se, že ti neustále děláme starosti. Máme tě moc rádi,“ napsal Cyril za všechny sourozence. Není divu, že šla Žilková po takovém vyznání do kolen.



Přečtěte si
illis
30. 1. 2015 • 17:44

Věřím tomu, že to její Cyril napsal, ale nechápu, proč s tím leze do bulváru, také věci jsou soukromé a mají zůstat v rodině, ale ona je stará chlubivka, ta se chlubí úplně se vším .

illis
30. 1. 2015 • 17:43

tasshi A nejspíše bude ještě hůř .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.