Exekuce Štěpánové: Dluží na zdravotním pojištění, přitom bere skoro 90 tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exekuce Štěpánové: Dluží na zdravotním pojištění, přitom bere skoro 90 tisíc měsíčně!

Bára Štěpánová s manželem Miroslavem Barabášem. Do exekuce manželky je podle něj každému prd.
Bára Štěpánová s manželem Miroslavem Barabášem. Do exekuce manželky je podle něj každému prd. (Foto: Aha! - Marek Pátek)

Má na krku exekutory! Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Bára Štěpánová (55) momentálně nemá ideální období. Neplatí totiž, co má a dluží 26 tisíc korun. Přitom je to obyčejná hloupost, vždyť díky roli vrchní sestry Babety vydělává měsíčně téměř 90 tisíc!

„Z veřejné centrální evidence exekucí vyplývá, že proti dané osobě nařídil exekuci Obvodní soud pro Prahu 2, a to na návrh věřitele v září 2014 pro částku, která bez úroků a příslušenství činí bezmála 26 000 korun,“ prozradila deníku Aha! Petra Báčová, mluvčí Exekutorské komory ČR.


Představitelka oblíbené vrchní sestry Babety se k tomu ale nechce vyjadřovat. „Do toho je každýmu prd,“ sdělil Aha! hereččin manžel Miroslav Barabáš, když včera vzal její telefon. „Ona by vám na to stejně neodpověděla. Je to čistě naše soukromá věc,“ dodal. O dlužné částce zjevně věděl, ale odmítal ji jakkoli komentovat.
Podle informací deníku Aha! stojí za dlužnou částkou nezaplacené zdravotní pojištění. Štěpánová přitom nepatří mezi ty herečky, které by měly hluboko do kapsy a nemohly by měsíčně pojištění platit. Jako Babeta má podle informací Aha! 11 000 korun za natáčecí den. Vzhledem k tomu, že má v průměru osm natáčecích dní v měsíci, vynese jí to okolo 88 000 korun. Jak zabránit exekuci
Pokud Štěpánová nechce, aby jí exekutoři zazvonili u domu a začali zabavovat majetek, měla by s exekutorským úřadem komunikovat. Důležité je pokusit se domluvit na splátkách, pokud už tak ovšem neučinila.

Podívejte se na výši záloh na zdravotní pojištění OSVČ v roce 2020

Přečtěte si
fiat
7. 5. 2015 • 17:08

Ale každý dopis není poslaný touto formou, jsou i jiné formy obeslání. Rozlišujeme barevné pruhy a někdy se dopis za doručený nepovažuje. Pokud ano, máš u dopisu malý lísteček s takovým poučením.

fiat
7. 5. 2015 • 17:05

čekají, za deset let je promlčeno, ale kyž dopis přijmete o den dříve, budete platit i vysoké penále z prodlení. Pokud máte splátkovým kalendář, může vám jejich právník říct / aby vás dostal/, že penále dále nepoběží, ale poběží. když splatíte, máte "na krku" zhruba znovu takovou částku jako penále. Pak ještě lze požádat o sproštění tvrdosti zákona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.