Opruz Báry Štěpánové: Propocené podpaží, uslintané triko a nevzhledné vousy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Opruz Báry Štěpánové: Propocené podpaží, uslintané triko a nevzhledné vousy!

Bára Štěpánová by se v takových situacích raději neměla nechat fotit.
Bára Štěpánová by se v takových situacích raději neměla nechat fotit. (Foto: Herminapress.cz)

Do hospody není třeba outfit jak do opery, na druhou stranu jsou jisté hranice vkusu. Ošklivé vytahané triko, které svou průsvitností vnucuje pohled na přebujelé poprsí stárnoucí herečky, nemusí být umaštěné s propocenými koláči v podpaží. Bára Štěpánová (53) aspiruje na strašáka roku!

Bára celý večer poctivě nasávala během oslavy v irském pubu a na nějaký ten flíček nehleděla. Dokonce si to zkusila i z druhé strany výčepu. Tady ale veškerá sranda skončila. Následující zábava je spíše pro otrlé a na uslintané oblečení opravdu není hezký pohled.


Proč Bářu nikdo na společenské faux pas neupozornil, zvlášť když se dostavili fotografové? Za podivné "kotlety" Bára nemůže, ale existuje mnoho způsobů, jak provést citlivou depilaci. Pro příště by pomohla vhodnější volba oblečení i lepší styl, jinak se Báry začnou bát malé děti i polní ptactvo.



Přečtěte si
prroud
1. 11. 2013 • 18:26

eisenbieger.............a pak se probudil........a bylo rano,ze jo? ,takovy placaly miluju,kdyz k nim prijdes,zjistis teprv co jsou zac a neveris

prroud
1. 11. 2013 • 18:24

Ale zase je dobry takhle obcas vyrazit,aby clovek poznal,koho opravdu zajima on a ne jeho ohoz a drogerie.Rychle si pak udela poradek ve znamejch!

prroud
1. 11. 2013 • 18:23

,cejtila se dobre? ,bavila se? ,tak si v klidku trhnete nohou a nepredepisujte nikomu jak ma chodit a co ma delat aby se zrovna vam zavdecil.Jedna z dulezitejch veci,ktery je treba se naucit!Myslim,ze by vam taky nepredpisovala naprikla ze jak neprijedete v jaguaru,jste mimo .Drbny! ))))))))))))))

mindasek
1. 11. 2013 • 10:59

Hlavně že Ty jsi stále mladý a nestárneš! Z huby Ti nesmrdí nechrápeš máš vedle sebe mladé masíčko a koko.ka máš na jedničku jsi Pan Božský . Jak to děláš ? Dej recept .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.