Jurinová se prořekla, kolik brala na Nově! O tom se Borhyové a ostatním ani nezdá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jurinová se prořekla, kolik brala na Nově! O tom se Borhyové a ostatním ani nezdá

V době své největší slávy brala Jurinová měsíčně opravdu velké peníze.
V době své největší slávy brala Jurinová měsíčně opravdu velké peníze. (TV Nova)

Byla televizní moderátorkou Novy, pak mluvčí nemocnice, pak se vrátila k moderování v regionálních televizích. Teď je starostkou placenou ze státního rozpočtu a nestěžuje si. Jak ale prozradila, bývaly doby, kdy vydělávala podstatně víc než dnes.

Jako starostka středočeské Sadské dostává Jurinová měsíčně 50 826 korun hrubého. To samozřejmě není vůbec málo, ale v době své největší slávy jí měsíčně na účet připutovala přece jen trochu jiná sumička. V rozhovoru pro Blesk dnes už paní starostka prozradila, kolik vlastně brala na Nově, kde za moderátorským pultíkem strávila pět let.

Na otázku, jaký je rozdíl mezi výdělky moderátora a starostky, totiž odpověděla takto: „Rozdíl je – a veliký. Ten nejvyšší byl určitě v TV Nova. Když se dařilo, tak můj výdělek byl dokonce i čtyřikrát vyšší, než mám nyní. Jako mluvčí jsem měla poměrně slušný plat, protože jsem pracovala externě,“ prozradila Jurinová. Tím vlastně řekla, že na Nově si měsíčně přišla až na 200 000 Kč. A o tom se dnešním moderátorům může zdát…

Autor:  ph,mih

Přečtěte si
beladona
13. 1. 2015 • 00:54

sestrasestry tak proč jim dáváš srdce, jako že je miluješ ?

beladona
13. 1. 2015 • 00:52

ararat ty si jdi natáhnout na ty nohy aspoň kalhoty a nezdržuj od debaty

beladona
13. 1. 2015 • 00:51

cem Jurinovou ráda nemám a viděla jsem záznam, kdy mluvila i dvojsmyslně ve vysílání s tím kníračem a bylo to na hraně. V Motole si pustila jako mluvčí pusu na špacír a to si jako mluvčí s určitou prac, smlouvou nesmí dovolit,priorita je loajalita se společností, za kterou mluví, vlastní myšlenky mít nesmí.. Tehdy se chtěla zalíbit, když se s ředitelem kejvala židle.Ředitel to ustál, ona vylítla.Teď starostuje.Nesnesu ji . Borhyovou nemusím, ale to tažení proti ní už bylo dost i na mě !

beladona
13. 1. 2015 • 00:40

anka dělal žurnalistiku, ale ještě tu pravou a normální na VŠ, nikoli to co se líhne z Univerzity J.A.Komenského v Praze na Žižkově, kde studovala (uvozovky si dosaď) Gottová, Nagyová atd.

anka
12. 1. 2015 • 15:44

pani Eva byla pekna zena, co ja jsem ji znala tak vubec nebyla namyslena ci afektovan ( pravy opak toho)...a dama byla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.