Největší přešlap Marka Ebena: Diváci ho zasypali sprškou vulgarit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Největší přešlap Marka Ebena: Diváci ho zasypali sprškou vulgarit!

Marek Eben
Marek Eben (Foto Aha! – Martin Přibyl, archiv Kláry Doležalové, Karel Kopáč )

Marek Eben (56) – dnes jeden z nejlepší českých moderátorů. Málokdo v téhle zemi má tak kultivovaný, klidný a přesvědčivý projev. Jenže vždy to tak nebylo. Na začátku každé kariéry bývají chyby a různě velké trapasy, které k věci jednoduše patří…

Mimochodem, víte, jak se vlastně Marek Eben dostal k moderování? Bylo to v pauzách skupiny, kterou má už zhruba 35 let se svými bratry. Když se na pódiu objevila prodleva, třeba kvůli změně nástrojů, musel pozornost diváků udržovat právě Marek. Po vojně se mu pak začaly nabídky na moderování množit a tehdy mladý Eben začal sbírat zkušenosti.

Jednou z nich mělo být i moderování akce Rockfest společně se Světlanou Nálepkovou. „Neuvědomil jsem si, že se ta akce absolutně nekryje s mojí osobností. Ten večer tam hrála kapela Pandora´s Box, hrající skoro heavy metal a na ni přišli její fanoušci,“ začal s vyprávěním v pořadu Limuzína v televizi Óčko oblíbený moderátor.

A protože název téhle kapely, původem z Maďarska, znamená v překladu Pandořina skříňka, rozhodl se Eben poučit nažhavené metalové publikum o tom, co to vlastně ta slavná skříňka byla. A to neměl dělat. „Letěly na nás neuvěřitelné dávky vulgarismů, takže to bylo dost zoufalé. A vedle mě stála Světlana Nálepková, která si vzala slušivé puntíkované šatičky,“ směje se s odstupem let Marek Eben při vzpomínce na horké chvíle.



Autor:  ph

Přečtěte si
mord
27. 11. 2014 • 08:10

jsi starší a se slovníkem spodiny

mord
27. 11. 2014 • 08:09

Lžeš. Mladá nejsi už hodně dlouho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.