Takhle Marka Ebena neznáte: Naštvaný a znechucený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Takhle Marka Ebena neznáte: Naštvaný a znechucený!

Marka Ebena naštvalo rozhodnutí vedení Českého rozhlasu.
Marka Ebena naštvalo rozhodnutí vedení Českého rozhlasu. (Aha! – Marek Pátek, archiv TV Nova)

Moderátor, herec a hudebník Marek Eben (56) je vnímán jako pozitivní a klidný člověk. To ho ale nesmí namíchnout papalášové, kteří do všeho mluví, ale máločemu opravdu rozumějí. To si potom televizní hvězda servítky nebere!

Marek Eben se rozhodl bojovat proti rozhodnutí ředitele centra uměleckých těles Českého rozhlasu Jana Simona, který se rozhodl sloučit po osmi dekádách fungování slavný Dismanův rozhlasový dětský soubor s rozhlasovým pěveckým sborem. Prý se tak dosáhne větší efektivity. S tím samozřejmě souvisí i vyhazov dosavadních šéfů jako odměna za čtvrt století úsilí. Mezi umělci to vře, Simona mají za nekompetentního byrokrata. Vzniklou petici podpořili stovky lidí, mezi nimi třeba Václav Vydra, Jan Rosák, Eva Holubová nebo Ladislav Špaček.


Paradox spočívá v tom, že v Dismanově souboru se zaměřují na herectví a moderování a sloučení s pěveckým sborem není úplně na místě. "Zrušit Dismanův rozhlasový dětský soubor? To je stejné, jako kdyby Sparta řekla, že ruší žáky a dorostence. Když chcete hrát první ligu, musíte mít kvalitní přípravku a dorostence. A já doufám, že Český rozhlas první ligu hrát chce," soptí znechucený moderátor. Otázkou zůstává, kolik za svůj postoj dostane od rozhlasu v budoucnosti práce...

Přečtěte si
londynskypes
3. 11. 2014 • 19:06

ja jsem znechucenej sotva te vidim komediante cirkusacky I s tou tvou sadelnici

babapsi
2. 11. 2014 • 10:56

ona mu ta nenažranost kouká z očí pravdoláskařskému, já na tom dělám, já na tom makám atd, atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.