Herec Vašek Vydra (59): Co ho zachránilo před blázincem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Vašek Vydra (59): Co ho zachránilo před blázincem?

Když se herec rozpovídá o úspěchu svého dlouholetého vztahu, mluví s pokorou.
Když se herec rozpovídá o úspěchu svého dlouholetého vztahu, mluví s pokorou. (Ladislav Křivan / Blesk)

Václav Vydra je nejenom skvělým hercem, ale také mílovníkem koní. S manželkou Janou Bouškovou (61) tvoří pár už 37 let a herec nyní objasnil, co je podle něj začátek konce vztahu a díky čemu se ještě nezbláznil...

Když se rozpovídá o úspěchu svého dlouholetého vztahu, mluví s pokorou. Ve vztahu je podle něj zásadní láska, a to i v takovém, který trvá dlouhá léta. I když to prý nemůže být sžírající oheň jako na začátku, musí tam stále být: „Pak je to tolerance, úcta k tomu, co ten druhý dělá, a k němu samému,“ popsal Vydra svůj pohled na vztah pro web revue.idnes.cz.

Naopak katastroficky podle něj končí vztahy, kde se lidé snaží své protějšky měnit nebo jim cokoliv zakazovat. „Lidé se musí respektovat takoví, jací jsou. Pokud partneři tohle pochopí, je to velký úspěch,“ míní herec. Vše ostatní je podle něj špatné. Snahy svému protějšku cokoliv zakazovat, uzurpovat si ho nebo mu nedávat dostatek prostoru.

Herec se svou manželkou nikdy v tomto ohledu problém neměl, dokážou si na sebe udělat čas, jet na dovolenou, nebo zajít na představení toho druhého. A právě takovýto vztah dává herci pocit, že 37 let strávených spolu není k zbláznění.



Přečtěte si
ivoadler
2. 8. 2015 • 15:50

???O vztahu mluví s pokorou??? Vždyť se jen vytahuje. Zase jeden komediant, který objevuje známé pravdy. Tuhle jsem ho viděl ve Vtipu za stovku. Trapné. Na Prostřeno se nedokážu dívat kvůli jejich žvanění.

hu11
2. 8. 2015 • 07:40

Podle mně už blázen je !!! Pokud se snížil k reklamě pro AAA, tak je pro mně blázen a měl by se jít léčit

avion
2. 8. 2015 • 00:10

Nemám ráda ani Vydru ani Bouškovu,ty jejich ubohé keci v Prostřeno,to je hrůza,že je už konečně nevyhodí,jen to kazí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.