Eva Pilarová o arabském příteli Havlové: Co je to ve skutečnosti za člověka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Pilarová o arabském příteli Havlové: Co je to ve skutečnosti za člověka?

Po boku Fawada Nadriho bývalá první dáma jen září
Po boku Fawada Nadriho bývalá první dáma jen září (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Martin Přibyl, ara)

Co může být za velkým přátelstvím Dagmar Havlové (61) s prezidentem Česko-afghánské obchodní komory Fawadem Nadrim (46)? Jelikož oba dva zarytě mlčí, pátrali jsme dál na vlastní pěst. Při náhledu do katastru nemovitostí jsme zjistili, že bývalá první dáma a podnikatel k sobě mají blíž, než by se zdálo.

Nadriho starostlivost o Dagmar – mimo jiné v době, kdy si před dvěma roky zlomila v divadle zápěstí a on ji pak vozil po doktorech, pomáhal jí s taškami a částečně s domácností – se najednou vysvětluje. Podnikatel bydlí v Eliášově ulici v pražských Dejvicích, odkud je to do vily Havlových v Dělostřelecké na Ořechovce jen necelých pět minut jízdy autem. Mají k sobě sakra blízko...


Ještě blíž než k Dagmar, to má ale Fadri překvapivě k její dceři Nině (38). Ta s manželem a dvěma dcerkami bydlí ve stejné ulici jako Nadri, jen o několik domů dál. Bývalá první dáma to má tedy z vily, ve které dříve žila s manželem a exprezidentem Václavem Havlem (†75), k důležitým lidem svého života – milované dceři, vnučkám a kamarádovi, na kterého se může vždy spolehnout – opravdu kousek. Škoda jen, že jak ona, tak Nadri o svém přátelství či pracovním propojení mlčí, čímž vyvolávají mnoho spekulací… Havlovou má v domě!
Na domovních zvoncích dejvického činžáku, ve kterém žije Fawad Nadri, je kromě něho také jméno Havlová. Podle zjištění deníku Aha! ale tato paní nemá s Dagmar, nebo jejím bývalým mužem, nic společného.

Pilarová: Je to hodný chlap!
Nadriho zná nejen herečka a blízká kamarádka Havlové Kateřina Hrachovcová (40), která nám potvrdila jeho totožnost, ale také zpěvačka Eva Pilarová (75). „Je to hodný chlap! Vystupovala jsem na několika jeho akcích. Vím, že má hodně co do činění s Nadací Vize 97 Dagmar a Václava Havlových,“ řekla Aha! Pilarová.



Přečtěte si
marek.d
6. 10. 2014 • 11:59

Ale to Vši nevadí, prachy nesmrdí a drogy jí jsou blízké.

satorejka
6. 10. 2014 • 11:48

toj povíjdá taj pravá,kteráj vždyj všudej příjde a nahrabe i nakradej si dostj.s prázdnouj kabelkou tajm a z plnejm kufrem zpét.

satorejka
6. 10. 2014 • 11:45

ty sij velká p.í.č.a. coj nadace používáj jen jakoj prostředejk zvditelneníj.

satorejka
6. 10. 2014 • 11:43

mandat ještěj,že májš ten internejt májš coj?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.