Ten Roden si nedá pokoj: Svádí smyslnou bývalku Langmajera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ten Roden si nedá pokoj: Svádí smyslnou bývalku Langmajera!

S Málkovou se Langmajer dal dohromady před dvěma lety.
S Málkovou se Langmajer dal dohromady před dvěma lety. (Foto Cineart/Michaela Buchtová, ara)

Kolem Karla Rodena (52) se točí spousta žen a dívek. Jeho partnerka Jana Krausová (60) tak musí být pořád ve střehu! Nejnovějším objektem vášně charismatického herce a lovce žen je Máša Málková (31). Smyslná herečka, která jednu dobu randila s Jiřím Langmajerem (48).

Roden se po Máše doslova plazí. Naštěstí jen kvůli novému filmu Fotograf, ve kterém ztvárňuje slavného sukničkáře Jana Saudka (79). „Karel se role chopil opravdu poctivě,“ smál se Saudek v létě při představování filmu.

Fotograf dohlížel na průběh celého natáčení. Minulý týden se sešli u jeho proslulé »zdi« v ateliéru protagonisté filmu, kde je Saudek zvěčnil pro plakát filmu, který bude mít premiéru 8. ledna 2015.

Saudek se zdráhal

Režie snímku Fotograf aneb: Dámy, radím vám ke klidu…! se chopila Irena Pavlásková (54, Čas sluhů). Scénář napsala s Janem Saudkem, který se v ději vrací ke svým osudovým životním křižovatkám. Film pojednává o střetu talentu s živelností a vášní, slávě, odmítání, lásce, zradě i osamocení.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.