Nejdrsnější Prostřeno! Honění f*ndy, vyš*kané dítě, kopání do p*dele! Co se to proboha dělo?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejdrsnější Prostřeno! Honění f*ndy, vyš*kané dítě, kopání do p*dele! Co se to proboha dělo?!

Tři hlavní aktéři hádek v Prostřenu.
Tři hlavní aktéři hádek v Prostřenu. (FTV Prima)

Po prvních upoutávkách na novou sezónu pořadu Prostřeno jsme si mysleli, že nic horšího, než totálně plesnivé tousty a prosouložené prostěradlo sloužící jako ubrus už přijít nemůže. Chyba lávky! Soutěžící absolutně nezvládli tlak a pustili se do sebe jako jindy předtím!

Tento týden to bude opravdu síla. Čtyři »dámy« a jeden muž se do sebe pořádně pustí. Už od začátku bylo jasné, že mladá vševědoucí blondýna Karolína a tak trochu buran Lukáš se nebudou mít moc v lásce. Nakonec to ale vyvrcholilo konfliktem s matkou samoživitelkou Janou.

Celé kulinářské klání bylo na nože a bylo to vinou hlavně této trojky. Zbývající dvě ženy – Vlaďka a druhá Jana zůstávaly tak trochu stranou a aspoň ony se pokoušely udržet dekorum a kritizovat spravedlivě. Zbývající trojka používala urážky nejhoršího kalibru a pořádné podpásovky.

Nemá cenu přepisovat dialogy u stolu, neboť v textu by se objevilo více hvězdiček a cenzury, než – li písmen a slov. Na ošklivé vyvrcholení Prostřena se můžete podívat ve videu. 

Video se připravuje ...

Autor:  mpa

Přečtěte si
6010
15. 9. 2014 • 21:12

Ovšem ten pan Lukáš, to byl hotový debil.Toho mít doma, tak ho snad ubiju k smrti.Dával směšně málo bodů a vše kritizoval, takže musel nutně vyhrát.Asi se hodně divil, jak to že mu to nevyšlo,že se musel dělit o výhru s jednou ze soutěžících.Celý týden jsme ho celá rodina měla dost, protože takto odporné stvoření, to se jen tak nevidí.

prdyvrdy
10. 9. 2014 • 11:40

mě to nevadí, vždyť takoví jsme doopravdy, nesnesitelní, samolibí, hloupí, netolerantní, netaktní. když se najde nějaká výjimka tak tleskám. Čím mladší tím horší

trish99
9. 9. 2014 • 21:48

To je snad nejlepší příspěvek, co jsem poslední dobou četla slušný trolling!

illis
9. 9. 2014 • 20:28

aurora45

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.