VIDEO »Host z pekel« v Prostřenu: Počínání této ženy nechápal nikdo ze soutěžících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO »Host z pekel« v Prostřenu: Počínání této ženy nechápal nikdo ze soutěžících!

Paní Alena hostitele svým nevhodným chováním šokovala...
Paní Alena hostitele svým nevhodným chováním šokovala... (FTV Prima)

Zatímco v minulých dílech pořadu Prostřeno! kopal každý sám za sebe a různě taktizoval, tak tento týden tomu bude trochu jinak. Čtyřka u stolu bude nechápavě sledovat počínání Aleny z Ostravy.

Paní Alena na první pohled působí jako mírumilovná babička. Stará se o svá vnoučata, ráda fotí a do pořadu se prý přihlásila z legrace. Soutěžícím bude ale pěkně zatápět pod kotlem. Jídla pořádně neochutná a už bude mít tendence je všelijak dochucovat, během volné zábavy u sebe na všechny křičí a to není zdaleka všechno.

Video se připravuje ...

Narovinu přiznává, že nebude bodovat podle výkonu kuchaře, ale podle toho, jak se ráno vyspala, či jakou společnost jí dělali u stolu ostatní. A čím vytočila své kolegy nejvíc?

Video se připravuje ...

Jako host během večeře si neustále stěžovala, že má hlad a nakonec prohlásí, že si tedy další bramborák udělá sama. Bez okolků vejde hostiteli do kuchyně a bojuje s indukční plotnou a vesele se nabízí, že nasmaží bramboráky pro všechny. Hostitel je rozmrzelý a odkáže ji do patřičných mezí. Chování nechápou ani ostatní soutěžící, kterým se zprvu zdála paní Alena sympatická. Podívejte se ostatně na videa!

Video se připravuje ...

Autor:  mpa

Přečtěte si
ararat
12. 10. 2014 • 11:15

jste si jist,že by vás někdo taky chtěl mít doma?

madla2
11. 10. 2014 • 18:08

je to psychopatka

ararat
11. 10. 2014 • 10:14

a co?

kkrampota
10. 10. 2014 • 14:23

jsem téhož názoru jako někteří další - jisté figurky jsou nastrčené a zvedají sledovanost - jen je smutné, že sledovanost zvedá zrovna protivná baba - to je pěkná vizitka naší společnosti Normální člověk takové hovadiny nesleduje, mi bohatě stačí, když si o všech těch pořadech a seriálech přečtu tady na netu a i to si nadávám, proč ty braky vůbec čtu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.