Rychtář škemrá o milost u Artura: Chce se napravit a všechny překvapit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář škemrá o milost u Artura: Chce se napravit a všechny překvapit!

Josef Rychtář bude nejspíš muset balit. Artur v domě bydlet nechce.
Josef Rychtář bude nejspíš muset balit. Artur v domě bydlet nechce. (Aha! - Martin Hurda, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Tristní přebíjení bývalých mužů Ivety Bartošové (†48), která se pravděpodobně v zoufalství z partnerského vztahu vrhla pod vlak, kdo že vlastní pravou závěť, se možná chýlí ke konci. Vdovec Josef Rychtář (56), který nepochopitelně mlčel o tom, že existuje poslední vůle uvádějící vše na pravou míru, nevydržel patrně tlak okolí a rozhodl se promluvit. Snad to není jen další mlžení.

Hodný vdovec?

Každý soudný člověk uzná, že pozůstalost po Bartošové včetně domu, by měl zdědit její syn Artur Štaidl (17). Ale byl to právě Rychtář, který svým nepochopitelným jednáním několikrát jasně vyslal vzkaz, že to tak vůbec být nemusí. Nyní náhle obrátil, zřejmě mu již povolily nervy a začal se tvářit jako hodný strýček.I když mu leží v žaludku údajný záměr Artura dům hrůzy v Uhříněvsi prodat.


Pozor, chystá se překvapení!

"Myslím, že veřejnost bude překvapená. Nemusím se asi dál vyjadřovat. Počkejme si na to, až si nás pan notář pozve. Přeju si však, aby se nenaplnilo to, co se psalo. Iveta chtěla, aby ten dům zůstal Arturovi a neskončil tak, že se prodá," prohlásil na dotaz webu Super.cz. Může to být opět pouze udička, na kterou chce mazaný Josef Rychtář ulovit trochu toho mediálního zájmu o svou osobu. Ale i tak je pravděpodobné, že dědictví připadne synovi zpěvačky a tohle jsou poslední pokusy slavomana, než definitivně zmizí ze scény.
Rychtář není oblíbený, chce to změnit

Má ale jeden problém! Lidé ho kvůli příšerným skandálům, před i po smrti Bartošové, celkem svorně odsuzují a musí čelit nemalé nenávisti. Bohužel si za to může sám. Proto se snaží vylepšit svou temnou image a začal zpívat mnohem přívětivější písničku. "Já si Artura vážím, je to úžasný, vzdělaný a chytrý kluk," začíná s chvalozpěvem obviňovaný násilník.
Je sice chytrý, ale...

"A jeho maminka si přála, aby tu byl. Nechci ho podceňovat v jeho rozumových schopnostech, ale pokud by se stalo v jeho věku, že by dům prodal, bylo by mi líto, že ho koupí někdo jiný. Pak by se zapomnělo, že tu Ivetka někdy vůbec žila. Je možné, že se k takovému domu Arťa už nikdy nedostane. Jde o kredit, který by asi neměl možná promarnit," rozumuje "napravený" Josef Rychtář.



Přečtěte si
hejhej
5. 6. 2014 • 20:02

xsedmikraska: Výstižně napsáno

hejhej
5. 6. 2014 • 13:12

Rychtář se chce napravi???? V kriminále se určitě o to bude muset pokusit. Ale už tam byl a nic nepomohlo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.