Bujný boháč Janeček s novou milenkou: Ouha, potkali se s Doleželovou a výsledek? Trapas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bujný boháč Janeček s novou milenkou: Ouha, potkali se s Doleželovou a výsledek? Trapas!

Janečkovi příjemný večer se slečnou Alenkou pokazil nepříjemný rozhovor s Doleželovou.
Janečkovi příjemný večer se slečnou Alenkou pokazil nepříjemný rozhovor s Doleželovou. (Foto: Aha! - ladislav Křivan, Jan Tůma, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Jak jsme si již zvykli, miliardář Karel Janeček (40) své mnohoženství nijak neskrývá a naopak se každou novou milenkou nepokrytě chlubí. Nejinak tomu bylo i na slavnosti ženské krásy Česká Miss, kde se proutník cítil jako ryba ve vodě. Doprovod mu dělala nová "squaw" Alenka a výstřední chlapík zářil jako sluníčko. Až do chvíle, kdy si musel vážně promluvit se svou zhrzenou milenkou Janou Doleželovou (32)...

Ponížená Jana před Karlem utíkala

Janeček se po celý galavečer dmul pýchou kvůli novému úlovku, kterým byla, jak jinak, nová žena po boku. Rozesmátá dvojice působila pozitivně, slečna byla do Karla láskyplně zavěšena a vypadalo to jako příjemná společenská akce. Jenže na volbě Miss se ukázala i lékarnice Jana Doleželová, která dělala všechno proto, aby se s párečkem nesetkala. Jenže takhle si svůj triumf bývalý milenec nepředstavoval, a tak si za Janou došel.


Trapné skládání účtů

Zřejmě si s ní chtěl vyříkat ošklivé pomluvy, které na jeho adresu kráska posunula médiím, a které Karel Janeček označil za nepravdivé. I když se před ním Jana schovala do VIP uzavřené společnosti, sukničkáři přesto neunikla. "Ano, bavili jsme se spolu asi deset minut, ale do harmonického rozhovoru to mělo opravdu daleko," naznačil nepřímo nepříjemný obsah vzájemného dialogu geniální miliardář.
Další oživení miliardářovi ložnice?

Na druhou stranu se ani jeden z aktérů pikantního milostného románku nechtěl na veřejnosti ztrapňovat, a tak si srdceryvné výstupy dvojice ušetřila. "Obešlo se to bez hysterie, prozradil Karel Blesku. A co jeho nová krasotinka? Nic moc toho o ní vyhlášený kanec nesdělil: "Jmenuje se Alena, ale to je všechno, co jsem ochotný o ní říct."



Přečtěte si
ferdinand6
1. 4. 2014 • 18:37

To je nechutňák.

zadnice
1. 4. 2014 • 12:51

Jsou.

joudajoudovy
1. 4. 2014 • 07:20

janecek, ala druhy macura. rozdil mezi pany : macura - bulvarem proflaknuty ksicht, skemrajici o prizen, ac je bez penez janecek - bulvarem proflaknuty ksicht, skemrajici o prizen, ac je pri penezich. ktere ego vice trpi? janeckovo! i kdyz ke svym miliardam sbira mnoho rozkrocenych radodajek, najdou se i takove, ktere mu nedaji..... egousi, mas o sobe velmi vysoke mineni, bez se lecit!

ivkanatka
31. 3. 2014 • 17:58

Já četla zas.ranýma názorama - to taky !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.