Vendula Svobodová (41) je zralá na vdavky: Co řekla o svatbě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová (41) je zralá na vdavky: Co řekla o svatbě?

Vendula je s Josefem šťastná, ale do svatby se zatím nehrne.
Vendula je s Josefem šťastná, ale do svatby se zatím nehrne. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Vdova po Karlovi Svobodovi (†68) a prezidentka Kapky naděje již od léta randí s o šestnáct let mladším zajdou Pepíkem Pizingrem (25) a zdá se, že jí to nadmíru svědčí. Je to jako u zvířátek - když ke staršímu dáte mladší, hned ten první jakoby omládne a z druhého načerpá mladistvou svěžest. To budiž Vendule přáno, stejně jako šťastné manželství, ke kterému se tu možná schyluje.

Přesto, že vztah s Josefem stál Vendulu Svobodovou přátelství s nejlepší kamarádkou Simonou, která jí hodně pomohla, když na tom vdova nebyla psychicky právě nejlépe, je prý teď šťastná jako nikdy. Pro věci neznalé jen připomínáme, že Simona je Josefova maminka. Ví snad na svou bývalou kamarádku něco, kvůli čemu si lásku a případný sňatek dvojice nepřeje?

Na tom však zamilovanému párečku příliš nezáleží a užívají si, jak jen mohou. Dokonce spolu vrkali jako dva holoubci během celých uplynulých svátků. A čas lásky pokračuje podle všeho i nadále. Proto se pochopitelně vkrádá otázka na svatbu. Jenže Vendula v tomhle zatím nemá příliš jasno. "To je těžká otázka. Víte, žiji přítomností," uvedla na přímý dotaz Blesku. Mezi řádky se tak dá vyčíst, že by se tolik nebránila, jen zkušenosti zralé ženy velí k obezřetnosti. Uvidíme, co bude říkat za nějaký ten měsíc.



Přečtěte si
mandat
8. 1. 2014 • 20:23

Preju ji,aby ji poradne oskubal a pak se na ni vykaslal a nasel si nejakou 16 letou.

jima
8. 1. 2014 • 16:53

"stastna jako nikdy.." to rikala prece o kazdym!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.