Vendula Svobodová přiznala, že nekouří: Přítel Pepa z toho není nadšen… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vendula Svobodová přiznala, že nekouří: Přítel Pepa z toho není nadšen…

Vendula Svobodová a Josef Pizinger
Vendula Svobodová a Josef Pizinger (Autor: Aha! - archiv RAS)

Vztahu Venduly Svobodové (42) s mladším Pepou Pizingrem (25) nedával nikdo mnoho šancí do budoucna. Jim se ale daří a jako správný zamilovaný pár se snaží i zbavit se svých zlozvyků, které druhému vadí.

Vdova po Karlovi Svobodovi (†68) a prezidentka Kapky naděje má pravidelnou rubriku v magazínu Glanc, kam píše svoje postřehy z osobního života. Nedávno se rozhodla podělit i o své zážitky s kouřením. Nikotinu se totiž rozhodla dát navždy sbohem a k jejímu rozhodnutí se připojil i mladý přítel.

„Pokud jde o změny, k té zásadní patří mé rozhodnutí přestat kouřit. Pepa mě sice varoval, ať se na tohle téma zatím moc nerozepisuji, ale já to risknu,“ popisuje Svobodová vlnu nevole.

„Tahle myšlenka se zrodila už na naší listopadové dovolené a dozrála v den mých 42. narozenin. Od 18. února jsme tedy oba nekuřáci,“ píše hrdě Vendula. Ta začala kouřit v době, kdy ji umírala dcera Klárka (†5).

Tak snad oběma toto bohulibé rozhodnutí vydrží!



Přečtěte si
ferdinand6
21. 3. 2014 • 21:37

Co teda nehulí ohníváka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.