Dříve ji měla ráda: Teď s ní Svobodová (42) ošklivě zametla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dříve ji měla ráda: Teď s ní Svobodová (42) ošklivě zametla!

Není to tak dávno, co se Svobodová kočičkou chlubila. Teď musela ustoupit zájmům milence.
Není to tak dávno, co se Svobodová kočičkou chlubila. Teď musela ustoupit zájmům milence. (Aha! - Michal Šula)

Jak se říká, nevděk světem vládne. Vyprávět by o tom mohla egyptská kočička sphynx, kterou ředitelka Kapky naděje donedávna vlastnila. Vendula Svobodová totiž s mladým milencem Josefem Pizingerem (26) přijala do domu i úhlavního nepřítele svého exotického bezsrstého mazlíka.

Kočičku si tolik přála a teď...

Vendula Svobodová si nahatou kočku dlouho přála. Nakonec se odhodlala k její koupi a rychle se se zvířátkem sblížila. Dokonce tak, že se svého domácího společníka podle svých slov nemohla nabažit. Jenže to skončilo s příchodem mladého milence a jeho zlého psa! "Ten se s kočkou nedokázal spřátelit. Pořád ji honil a nikdo netušil, co by se mohlo stát. Určitě měla nervy a mohla také přijít o život," popsal zdroj magazínu Šíp.


Má jiného kocoura!

Milá kočička tedy musela ustoupit zájmům ještě milejšího kocoura a jeho psího kamaráda. Takový osud si zvíře určitě nezasloužilo a jistě se bude se zradou paničky nějakou dobu vyrovnávat. Naštěstí nedošlo na nejhorší a kočka neskončila v popelnici nebo u veterináře, jako se v podobných případech stává. Vendula se o další život zvířete postarala. "Našla jí domov u lidí, kteří už mají s chováním tohoto druhu zkušenosti. Má tam všechno, co potřebuje," prozradil uvedený zdroj.



Přečtěte si
ferdinand6
16. 4. 2014 • 22:25

Tvrdé pero hýbe světem.

majojo
16. 4. 2014 • 00:32

Nezahodí osobní život... že se nestydí, vždyť toho svýho šĺófa mohla sama porodit! A když bude nějakému z jejích chlapečků vadit Jakoubek, taky ho dá do dobrých rukou? Přece kvůli němu nezahodí osobní život! Ovšem Jakoubek je jistý zdroj příjmů, tak jí snad ještě nějakou dobvu vydrží.

9876543
15. 4. 2014 • 23:40

Vendula se zachovala správně,...kdyby jí byla kočinka lhostejná,tak to ponechá na osudu./Možná by se s pejskem časem spřátelily/,možná by to skončilo hodně smutně. Vendula přece může mít ráda zvířata,ale nezahodí osobní život,jen proto, že by nenašla řešení,to existuje vždy. A pokud kočičku darovala,do dobrých rukou,tak udělala správně.Zvířátko si zvykne,a bude rádo,že nemusí čelit útokům divocha pejska. Já mám doma NO a kočičku,a milují se,.. .

majojo
15. 4. 2014 • 21:05

Ale on to pro Vendulu není syn, je to dědic!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.