Jiří Pomeje: Dostal nakládačku od kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Pomeje: Dostal nakládačku od kamaráda!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Foto Aha! – Jaroslav Benda)

Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (46) se nepohodl se svým mecenášem a kamarádem Pavlem Páskem (43).

Ve hře jsou samozřejmě miliony, které Pomeje dluží, kam se podívá. Milionáři Páskovi přetekla trpělivost a s Pomejem si to vyřídil jako chlap s chlapem – ručně stručně! „Chytil jsem ho pod krkem a jednu mu vlepil,“ přiznal deníku Aha! Pásek.

Pavel Pásek – muž, který dlouhá léta financuje veškeré aktivity Jiřího Pomejeho, a v minulosti dokonce podporoval i Ivetu Bartošovou – už má všeho dost. Podle odhadů do svého letitého kamaráda vrazil několik milionů, které jsou zřejmě nenávratně pryč.

Výbušný a cholerický Pomeje se před par týdny setkal s Páskem v jeho kasinu a po nevinné hádce a několika nejasnostech, které mezi sebou kamarádi měli, se strhla mela. Robustní Pásek si nenechal nic líbit a svalnatce Pomejeho udeřil.

„Kdy že to bylo? Vždyť jsme byli spolu na dovolené v Chorvatsku,“ snažil se nejdřív zapírat Pásek, pak ale přiznal, že k »drobnému« konfliktu došlo.

„Může být rád, že jsem mu nezlomil nos,“ dodává majitel kasina a člen skupiny Walda Gang. Přitom právě Pavel Pásek je člověk, který Pomejeho věčně tahá z bryndy.

Když ex-manžel Ivety Bartošové skončil pod mostem, pronajal mu bydlení, platil mu telefon, a dokonce ho poslal na dovolenou, aby si trochu odpočinul od noční můry, kterou jsou jeho milionové dluhy!



Přečtěte si
enemabagjones
20. 7. 2011 • 01:56

pořád o ksindlu? Milá redakce, máte nějaké ujete sklony či si libujete v reklamě na nejtupější jedince, kterými jste též sami?

pavucinka
19. 7. 2011 • 20:21

přátelství těchto dvou nerozumím....

qwertina
19. 7. 2011 • 14:48

ma hrosi kuzi, ze se alespon trochu nestydi Je to pekna vyzirka fuj fuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.