Štáfek z Ulice skončil jako Pomeje - polonahý ve Vltavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štáfek z Ulice skončil jako Pomeje - polonahý ve Vltavě!

Štáfek si po plavání v ledové Vltavě zakrýval svou promrzlou chloubu.
Štáfek si po plavání v ledové Vltavě zakrýval svou promrzlou chloubu. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Z přestavitele Matěje Jordána v »nováckém« seriálu Ulice Jakuba Štáfka (21) se na včerejším sportovně exhibičním odpoledni herců stal exhibicionista!

„Prohrál jsem sázku, tak mě čeká plavání ve Vltavě v těchto slušivých boratkách,“ smál se polonahý Štáfek vtipným zeleným plavkám. Podobnou sázku nedávno uzavřel a prohrál i zkrachovalý producent Jiří Pomeje.

On se ale koupal ve Vltavě o několik měsíců dřív, a tak narozdíl od Štáfka měl vodu o hodně studenější. I přesto však známý herec nevypadal, že by si koupel užíval, ačkoliv se mu z vody nakonec nechtělo.

Voda měla totiž pouze »čtyřcentimetrovou teplotu« a Štáfek se před přítomnými ženami nechtěl zesměšnit. Vylezl tedy až poté, co mu lidé z produkce přinesli ručník, do kterého mohl svou chloubu schovat.



Přečtěte si
tunka
22. 6. 2011 • 16:19

No, někdo hraje v seriálu a je oblíbený, je to prostě pohodička! A někdo zase musí lidem vnucovat pod nos adresu na svoje hloupé blogy!!! A když se někdo milostivě podívá alespoň na jeden, tak zase odejde, protože takové blbiny jsou na nic

ivoadler
22. 6. 2011 • 15:25

Juchů, hraju v televizním seriálu! Ještě že ty nekonečné seriály jsou. Uplatní se opravdu každý a přísun peněz je zaručen. Je tu ještě někdo, kdo si nezahrál? Další prosím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.