Mojsejová ušetřila: Vítěz Šéfky dostal po měsíci padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mojsejová ušetřila: Vítěz Šéfky dostal po měsíci padáka!

Mojsejová opět prokázala svou aroganci a nezodpovědnost!
Mojsejová opět prokázala svou aroganci a nezodpovědnost! (TV Prima)

Televizní reality show Šéfka se proměnila ve velkou frašku s trapnou dohrou. Nora Mojsejová (52) sice jako vítěze vybrala Michala Pilipa (27), ale po měsíci jej ze své firmy vyhodila, čímž ho připravila o výhru!

Jeho spolupráce s kontroverzní slovenskou podnikatelkou trvala pouhý měsíc a může tak zapomenout na roční plat ve výši 100 000 dolarů. Mojsejová si totiž vše dobře »ošéfovala« a připravila vítězi nevýhodnou smlouvu. Stačilo, aby nebyla spokojená s jeho výsledky, a bylo po pohádkové výhře. Michalovi tak nejspíš připadne jen zanedbatelná částka.

„Moje vize se neshodovala s představou a očekáváním Nory Mojsejové. Módní byznys je založený na specifických zkušenostech a znalostech, které jsem neměl. A to z důvodu, že jsem se v minulosti pohyboval v jiných oblastech,“ řekl Michal serveru Topky.sk

K ukončení spolupráce se vyjádřil i manžel Mojsejové Braňo: „Společně jsme si sedli a dohodli jsme se. Nerozešli jsme se ve zlém.“

Skutečným vítězem Šéfky je tak samotná Mojsejová. V soutěži, která se stala diváckým propadákem, si udělala reklamu na svoji módní značku, za účast získala tučný honorář a nakonec ušetřila i na výhře, na níž lákala soutěžící.



Autor:  cam

Přečtěte si
solochov
24. 6. 2011 • 15:37

Je známá coby neseriozní, vulgární, bezohledná, netaktní, jen se chtěla zviditelnit. Nevěřím, že by někomu takový plat dala. Potřebuje cpát finance do toho svého kýčovitého bydlení, to světští kolotočáři mají vkusnější bydlení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.