VIP rodinné trable: Neshody u Brzobohatých, Záhrobských i Bémů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIP rodinné trable: Neshody u Brzobohatých, Záhrobských i Bémů

Problémy se slavným rodinám nevyhýbají...
Problémy se slavným rodinám nevyhýbají... (koláž Ahaonline.cz)

Závěrečný díl seriálu VIP rodinné trable přináší přehled aktuálních a dlouhodobých kauz, které se odehrávají mezi příbuznými. Své problémy má bývalý primátor Pavel Bém, lyžařka Šárka Záhrobská i herec Radoslav Brzobohatý.

Syn Pavla Béma přišel kvůli vandalství o ruku

Pavel Bém (47) v minulosti jako primátor řídil celou Prahu, svého syna Jáchyma (20) však uhlídat nedokázal. V březnu se v opilosti společně se svými přáteli vyšplhal na Wimmerovu kašnu na pražském Uhelném trhu. Ze sochy se uvolnil 200kg těžký balvan, který Jáchymovi rozdrtil obě ruce. Jeho poranění bylo tak závažné, že mu lékaři museli celé předloktí pravé ruky amputovat. Až se Jáchym zotaví, čeká ho vyšetřování. Pokud způsobená škoda na památce přesáhne půl milionu korun, hrozí mu i vězení.

Šárku Záhrobskou znesvářil s otcem drsný trénink

Lyžařka Šárka Záhrobska (26) se ve zlém rozešla ze svým otcem, který ji k lepšímu výkonu povzbuzoval dosti nevhodně zvolenými prostředky. V rámci tréninku neváhal používat vulgární výrazy a Šárku ponižovat. Jejich spor má však mnohem větší dopad. Záhrobská svého otce obvinila z neoprávněného zadržování jejich peněz a vytkla mu neodborné metody, které měly mít negativní dopad na její zdraví.

Neshody později přerostly do celé rodiny. Záhrobská tvrdí, že její otec v minulosti napadl a ponižoval i svou manželku. Na jeho stranu se ovšem přidal Šárčin bratr Petr: „Není pravda, že nás otec přetěžoval. Naopak, trénink byl vždy všestranný a zahrnoval vyrovnávací cvičení,“ uvedl Záhrobský mladší.

Brzobohatý nepřišel synovi na svatbu

Rodinu Brzobohatých rozdělila Ondřejova (27) partnerka Johanka Ondráková(29). Vyvolená hudebníka a moderátora se slavným jménem údajně nedostudovala ani střední školu. Ondřejovi rodiče se však nejspíš zalekli její matky, která za sebou měla mít problémy s alkoholem a šest rozvodů.

„Ondrovi to všechno nevadí. Je to jeho život, on se tak rozhodl. S Radkem si myslíme, že je na manželství ještě příliš mladý a celá ta svatba je zbytečná,“ zdůvodnila nepřítomnost na synově svatbě v roce 2008 ženichova matka Hana Gregorová (58).

Dcera Haliny Pawlowské dala přednost squattu

Zázemím, které za své honoráře vybudovala úspěšná spisovatelka a moderátorka Halina Pawlowská (56), pohrdla její dcera Natálie (30) a dala přednost nezávislému životu ve squattu. Později se ovšem rebelující dcerka umoudřila a pořídila si butik. Před dvěma týdnu porodila syna Huga a z Haliny, která její životní styl vždy tolerovala, tak udělala babičku.

Vendula a Petr Svobodovi se přou o dědictví

Nejčastější příčinou k rozvrácení rodinných vztahů jsou spory spojené s pozůstalostí, o čemž se přesvědčili i manželka Vendula (38) a syn Petr (32) zesnulého skladatele Karla Svobody (†68). Po jeho sebevraždě v roce 2007 se mezi nimi spustil kolotoč vzájemných pomluv a obvinění. Ve hře byl totiž obrovský majetek včetně příjmů z autorských práv. Vendula už se s tragickou událostí vyrovnala a dva roky po smrti manžela se vzdala za Patrika Auše. S Petrem však nikdy nezakopala válečnou sekeru.

Jirešová bojuje o dceru

Herečka Ivana Jirešová (33) si nikdy rodinného klidu neužila. Během těhotenství opustila novináře Ondřeje Höppnera (45), který ji později nelichotivě vylíčil ve své knize. Soud později rodičům nařídil střídavou péči, kterou ovšem Jirešová neakceptovala a dceru Sofinku (6) odmítla jejímu otci vrátit. Za nerespektování soudního nařízení jí byla udělena pokuta. Ani poté však Jirešová své rozhodnutí nezměnila a dcera jí byla letos v březnu odebrána za asistence policie.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.