Oldřich Kaiser - Opilý nadával divákům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oldřich Kaiser - Opilý nadával divákům!

Oldřich Kaiser alkoholu holduje už nadmíru.
Oldřich Kaiser alkoholu holduje už nadmíru. (pro Aha! – Ungelt/Veronika Patková, Marek Pátek)

Herec Oldřich Kaiser (55) dostal kvůli nadměrnému pití hodinového padáka z divadla Ungelt! Na zájezdní představení v Písku totiž přišel tak opilý, že se sprostě pohádal i s publikem.

Kaiser hrál v představení Jeffrymu je šoufl a alkoholický odér okamžitě zasáhl přední řady divadla. „Motal se mu jazyk, pak si ale nemohl vzpomenout na text a dlouhé minuty mlčel,“ prozradila nám přímá účastnice představení Alena. Také snaha hercovy dcery Karolíny, jež mu napovídala, vyšla naprázdno.

„Diváci protestovali, že buď ať pan Kaiser mluví nahlas, nebo ať představení přeruší. Místo omluvy ale obecenstvo počastoval několika hrubými slovy, potom si sedl na barovou židličku a doslova ztuhnul,“ řekl Aha! provozovatel píseckého divadla Ctirad Havel, který po 40 minutách představení raději přerušil a pražského umělce doslova vyhnal z jeviště.

Divadlo Ungelt s Kaiserem pro opakovanou nezpůsobilost dostát závazkům okamžitě ukončilo spolupráci. „Nebylo to poprvé a už to ohrožovalo reputaci divadla. Je to geniální herec, jeho potíže vnímám jako velkou lidskou tragédii,“ řekl šéf Ungeltu Milan Hein. Již dříve Kaiser dostal vyhazov z Divadla na Vinohradech i z divadla Bez zábradlí, kde při představení žádal po divácích alkohol.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.