Trapas na hollywoodském chodníku slávy! Další jméno zkomolili. Tentokrát herečku ze Sexu ve městě… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trapas na hollywoodském chodníku slávy! Další jméno zkomolili. Tentokrát herečku ze Sexu ve městě…

Je to skandální! Americká seriálová herečka Julia Louisová-Dreyfusová (39) dosáhla svého snu. Má svou hvězdu na proslulém chodníku slávy. Jenže si to neužila. Její jméno u otisku je špatně napsané. A to není první případ…

Hereččinu hvězdu odhalili v úterý. Ona sama chtěla projevit štěstí, ale nemohla. Všimla si totiž, že její jméno je zkomoleno. Namísto Julia Louis-Dreyfus se nad hvězdou na chodníku skví "Julia LuisDreyfus", tedy bez jednoho "o" a pomlčky.

„Špatně napsané jméno je naprosto přesné, je to skvělá metafora pro showbyznys," reagovala herečka po slavnostní ceremonii. „Přesně ve chvíli, kdy si myslíte, že jste to dokázali, vás srazí dolů," dodala. „Tohle je úžasné podobenství pro to, jak tenhle byznys funguje.“

Kliknutím zvětšete

Zkomolené jméno na chodníku slávy...

Podobná chyba se na chodníku slávy údajně stala naposledy v roce 1993. "Postiženým" byl herec Dick Van Dyke.

Mluvčí hollywoodské obchodní komory, která chodník slávy spravuje, oznámila, že hvězda bude nahrazena správnou verzí a herečka dostane kus chodníkové krytiny s chybně napsaným jménem jako suvenýr.

Devětačtyřicetiletá herečka se narodila v New Yorku. Z vysoké školy odešla v roce 1982 poté, co začala účinkovat v populárním pořadu Saturday Night Live, kde vydržela tři roky. Dále vystupovala například v komediálním seriálu Day by Day. Louisová-Dreyfusová je rovněž nositelkou dvou prestižních cen Emmy. Jednu získala právě za vystupování v New Adventures of Old Christine a druhou za Show Jerryho Seinfelda, která se vysílala mezi léty 1990 a 1998.

Čeští diváci ji mohou znát z filmu Sex ve městě - Loučení.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

08.05.2010, 07:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.