Štve vás počasí? Vyskočte do vzduchu! Dnes právě ve 12:39:13 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štve vás počasí? Vyskočte do vzduchu! Dnes právě ve 12:39:13

Hromadný výskok části lidstva podle mnichovského fyzika posune Zemi do lepšího klimatu.
Hromadný výskok části lidstva podle mnichovského fyzika posune Zemi do lepšího klimatu. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Taky už máte plné zuby tropických veder? A v zimě nekonečných arktických mrazů? Mnichovský fyzik Hans Peter Niesward má neuvěřitelnou radu: „Dnes přesně 39 minut a 13 sekund po poledni vyskočte do vzduchu!“

Taky už máte plné zuby tropických veder? A v zimě nekonečných arktických mrazů? Mnichovský fyzik Hans Peter Niesward má neuvěřitelnou radu: „Dnes přesně 39 minut a 13 sekund po poledni vyskočte do vzduchu!“ Pokud totéž ve stejnou chvíli udělá aspoň desetina lidstva, zeměkoule ve vesmíru poskočí a rázem na ní bude daleko příjemněji!

I když to zní jako vtip, mnichovský profesor gravitační fyziky Hans Peter Niesward trvá na svém. Tvrdí, že když na západní polokouli naráz vyskočí do vzduchu 600 milionů lidí, planeta se posune na jinou oběžnou dráhu. Globální oteplování se pak jako mávnutím kouzelného proutku zmírní, prodlouží se den a vůbec bude na modré planetě daleko lépe než teď!

Studie vyvolala obrovský ohlas, Němci dokonce organizují hromadné skákání. A pokud na profesorových výpočtech něco je, tak se dnes těšme! Účast na masovém výskoku už slíbilo 599 milionů lidí! Takže, Češi, co vy na to? Ten milion, který ještě chybí k oněm potřebným 600 milionům skokanů, přece dáme dohromady levou zadní! A natrénováno to už přece dávno máme: „Kdo neskáče, není Čech!“... Takže: tři, dva, jedna… ááá hop!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.