Lucie Křížková: Jestli jím? To mě dokáže úplně vytočit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Křížková: Jestli jím? To mě dokáže úplně vytočit!

Lucie Křížková
Lucie Křížková (Profimedia)

Být modelkou nikdy nebyl její velký sen. Přesto se přesně před 15 lety stala královnou krásy. Adrenalin jí nic moc neříká, a přece je z ní mistryně České republiky v jachtingu. Život Lucie Křížkové (33), rozené Váchové, je zkrátka jedno velké dobrodružství. 

Během rozhovoru s Nedělním Aha! se vedle povídání o všem možném dostalo i na super postavičku Lucie Křížkové (33): „Ale neptejte se mě na to, jestli jím, prosím vás! To mě vždycky dokáže úplně vytočit! Hodně lidí mi stejně nebude věřit, když řeknu, že skoro nic nedělám. U mě hraje velkou roli genetika. Mám kamarádky, které po porodu cvičily úplně stejně, jako já, ale jsou prostě silnější. A jestli si teď jednou týdně zacvičím, tak je to moc. Hodně kmitám kolem dětí, to taky dělá své. Kolikrát jsem z nich vyčerpanější, než z tvrdého tréninku," pousmála se naše půvabná mamina. 

Více ze zajímavého interview najdete v aktuálním vydání Nedělního Aha!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.