Jiří Bartoška tři roky po rakovině: Zase jezdí na plný plyn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Bartoška tři roky po rakovině: Zase jezdí na plný plyn!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto Aha! – D. Černohorský, K. Moravcová, M. Pátek, M. Rušínová )

Neodpočine si ani po Varech! Jiřího Bartošku (71) čeká od září další natáčení volného pokračování Doktora Martina s Miroslavem Donutilem (67) a hlavně pendlování mezi Prahou a Velkými Karlovicemi. Denně najezdí až 900 km!

„Točí se to v Beskydech, takže jezdím čtyři sta padesát kilometrů tam a čtyři sta padesát zpátky. To jediné je trochu nepříjemné,“ svěřil deníku Aha! prezident MFF Karlovy Vary, jehož 53. ročník právě skončil. Bartoška už ale intenzivně pracuje na příštím a do toho se chystá opět točit. Tři roky poté, co překonal rakovinu mízních uzlin, zkrátka zase jede naplno.

„Někteří říkají, že si začali víc vážit života a děkují za každé nové ráno. Tyhle pocity já nemám. Mně se zdá pořád všechno stejné,“ prozradil herec po zdárné léčbě. Ač se to vzhledem k jeho současnému pracovnímu vytížení nezdá, je si vědom toho, že se musí šetřit. Proto si také rozmýšlí, co bude točit. „Scénáře, které jsou mi nabízené, nejsou tak zajímavý, abych si ukrajoval z volného času. Hrát chci, ale je to otázka dobrého, kvalitního scénáře,“ prohlásil Bartoška. Nyní má měsíc a půl na to, aby nabral sílu na náročné dojíždění, které bere čas i energii.

Jiří Bartoška vzpomíná na Vladimíra Jiránka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.