Karlovarský filmový festival zná své hvězdy: Kdo přiletí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karlovarský filmový festival zná své hvězdy: Kdo přiletí?!

Křišťálový glóbus pro Tima Robbinse je už připravený.
Křišťálový glóbus pro Tima Robbinse je už připravený. (Foto Aha! - Michal Protivanský, Reuters, ara)

Vytáhl z rukávu trumfy! Jiří Bartoška (72) odtajnil zahraniční hvězdy, jež zazáří na 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Ten startuje už 29. června! 

Hned na zahajovacím ceremoniálu převezme Křišťálový glóbus americký herec a režisér Tim Robbins (59). Držitel Oscara za vedlejší roli v Tajemné řece, parťák Morgana Freemana (81) z filmu Vykoupení z věznice Shawshank a expartner zrzavé čarodějky z Eastwicku Susan Sarandonové (71) se festivalovému publiku předvede také jako muzikant. Dorazí totiž i s celou svou skupinou!

Do lázeňského městečka má namířeno také novozélandská herečka Anna Paquinová (36), která v pouhých 11 letech získala Oscara za vedlejší roli ve filmu Piano (ztvárnila nemanželskou dceru hlavní hrdinky). Manželka herce Stephena Moyera (48), s nímž má šestiletá dvojčata Poppy a Charlieho, o sobě říká, že je hrdou »šťastně provdanou bisexuální matkou«.

Mezi ohlášenými hosty je také americký herec ze seriálu Kriminálka Miami Rory Cochrane (46), americký režisér Barry Levinson (76), podepsaný třeba pod slavným Rain Manem, nebo režisér Terry Gilliam (77) z Monty Pythonů, který byl ve Varech už v roce 2006.

 Jiří Bartoška: Vary uctí zesnulého Miloše Formana (†86)!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.