Nemocný Limonádový Joe Karel Fiala (92): Pláče kvůli důležitému dopisu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nemocný Limonádový Joe Karel Fiala (92): Pláče kvůli důležitému dopisu!

Deník Aha! informoval.
Deník Aha! informoval. (Foto ara )

Limonádový Joe dostal dopis, který ho úplně vykolejil! Jeho představiteli Karlu Fialovi (92) totiž napsal teprve devítiletý fanoušek. Herce, který kvůli nemocným nohám nemůže chodit, takže už dva roky neopustil dveře svého bytu, psaní rozplakalo...

„Je mi devět let a bydlím v Náchodě! Líbilo se mi, jak jste hrál ve filmu Limonádový Joe. Protože jsem váš velký fanoušek, chtěl bych vás poprosit o podpis. Děkuji za vaši ochotu a čas. Přeji vám nadále mnoho úspěchů a zážitků,“ napsal Fialovi malý Matýsek.
„Plakal jsem, když jsem ten dopis četl. Malý klučík mě má rád,“ řekl Aha! dojatý Fiala. „Je to důkaz, že ta moje práce měla smysl,“ dodal.


Setkají se?

Karel Fiala malému chlapci odepíše. „Také bych mu chtěl poděkovat osobně. Ale nevím, co by řekl na to, kdyby mě viděl v tomhle stavu. Jsem už starý a nemocný,“ zoufá si herec. Ten už se dva roky kvůli nemocným nohám nedostal ven. Celé dny leží a nebo sedí v  křesle, čte si a sleduje filmy.

Do stovky
Blízcí Fialovi předpovídají, že bude žít do sta let. „Tak snad do té doby vydržím,“ vtipkoval herec.

Limonádový Fiala: Stýská se mu po nemocné Fialové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.